хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

drab

попередня
наступна

Анатолій Драбрезір. ВІНОК РОЗВІНЧАНИХ ЦАРИЦЬ. Збірка сонетів.

                                                        В і д   а в т о р а.

 Завжди прагнув опанувати велику кількість форм поетичної архітектури. І це не самоціль. Чим більше прагнув пізнати форми, тим дужче відчував, що мою душу неможливо загнати в які б то там не було рамки чи то життєві, чи політичні, чи поетичні.

Сонети для мене - це стан душі, коли її торкають руки мого творця в різних життєвих ситуаціях, байдуже, чи в горі, чи в радощах. Коли вона (душа) зневірена або заласкана, стікає росами сльози, - тоді і з’являються сонети. Вони, як бажання душі оновитися, як ще один шанс зробити цей світ, в якому я живу, кращим, добрішим, ще більше наповнити його любов’ю, спраглістю до життя…

Певно, одному творцю відомо, що робиться зі мною і чому я переживаю ту чи іншу скруту, чи прекрасні, щасливі миті, але ж …. в дарунок я маю натхнення, коли із під пера виходять, дійсно, пережиті почуття, відчуття, що ти живеш не дарма і маєш, що сказати людям!

Та все ж я впевнений, - життя моє після смерті!

А на разі – на разі час сонетам, самій витончено-строгій, чарівно-прекрасній формі поетики в моєму доробку.

                                          Ваш Драбрезір!

P.S. Нехай бог береже всіх “Цариць» і «Богинь», що принесли в моє життя, як прикрощі так і радощі. В моєму серці і пам’яті вони завжди присутні, як невід’ємна частина мене самого, хоч і розвінчані з п’ядестала Голгофи мого буття…

Та без них, певно, не існував би і я!

________________________________________________________________________________

Анатолiй Драбрезiр – представляє шосту збірку поезій «Вінок розвінчаних цариць».

На разі це сонети. В даній збірці представлені ранні твори, а також вірші, так би мовити, вихвачені «з під пера».

Перші сонети (Наталі, Літній триптих, Не відбирай кохана, в мене цих степів…, Коржі та інші), після творчої кризи, відстанню в десять років, відтворили спраглість поета до життя. Життя творчого, небуденного, повного горіння, кохання, присяженості до рідного краю.

Майстерність автора беззаперечна, про, що свідчить Вінок Сонетів, сама по собі складна форма поетичної архітектури. Образи, метафори, алегорії, як завжди, насичені, яскраві та свіжі.

                                             Юлія Єжела,

__________________________________________________________________________________

4

Коментарі

Гість: чорна змійка

125.08.08, 21:22

де можна дістати ту збірку?

    226.08.08, 23:29Відповідь на 1 від Гість: чорна змійка

    Оскільки ми з Вами друзі, а друзям роблять подарунки, то коли ласка повідомте мені поштову адресу і типографія вишле Вам примірник заказним листом.
    Хотілося б познайомитися з Вашою поезією, враження від першого твору з опубрікованої замітки дуже сильне і живе ще до цього часу. То дуже сильно і талановито!!!

      Гість: чорна змійка

      327.08.08, 09:04Відповідь на 2 від drab

      Дуже дякую!!! Та у Вашому профілі не знайшла пункту "відправити листа"... Хотіла написати на електронну пошту. Моя електронна скринька [email protected] , повідомте мені свою, а я вам скину свою поштову адресу і декілька моїх спроб пера

        Гість: SHERSHEN

        428.08.08, 18:32

        ....Хм,від автора.Я дуже підтримую пориви душі,які викладеніна папері,але я проти реклами.За старання і роботу плюс

          Гість: GRAFF NACIST

          525.04.11, 00:32

          не навиджу коли люди брешуть !!! юлiя єжела - хто вона?! людина - привид? чи плід невтомної фантазії. а що до віршів то є достойні уваги.