Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Дайсугі.

  • 10.02.24, 17:07
З давніх часів, коли люди навчилися видобувати вогонь, їх вірним супутником стала сокира. У більшості випадків метод добування деревини полягає в повному зрубуванні дерева, а потім посадки нових дерев на вирубаній місцевості. Так японці, які не мають багато територій і лісів, придумали дайсугі – унікальну техніку заготівлі лісу.

Дайсугі згадується у XIV столітті і унікальна тим, що дозволяє добувати деревину без зрубування материнського стовбура. Для цього використовується спеціальний вид дерева – кедр Кітаяма, він може рости ідеально прямо від материнського стовбура. Японці навчилися вирощувати і обрізати материнський ствол таким чином, що залишалися лише прямі, верхні пагони, які через десяток років ставали придатними для зрубування. При цьому кедр ріс лише вгору, дозволяючи засадити землю великою кількістю нових дерев, а спилювання його гілок ніяк не шкодило материнському стовбура, зберігаючи рослині життя.

  До чого це все. Якщо ви коли небудь спостерігали за тим як росте гілля на дереві після обрізки, то ви все зрозумієте. Простими словами. Одну гілку обрізав, а на тому місці виростає декілька гілок. Це як про змій горинича. Одну голову відрубав а на тому місці дві виросло. Бува таке. Спилюєш дерево а наступного року з пенька з десяток виростає. Корнева система робить свою роботу.  Деякі борються з чагарниками з допомогою хімії. Спиливши  дерево, просвердлюють отвір в пеньку і в водять хімію. Погиба корінь і більше ніяких проблем. 

  Це щось схоже на боротьбу з корупцією. Для вида її трохи обрізають, і це спричиняє ще більший її рост. І так з року в рік. Вона все більше розростається. Допоможе тільки повне знищення в плоть до ядів в кореневу систему. 

  Якщо вони принімають такі строгі закони для народа то до себе теж немає бути ні яких поблажек. Всі так всі!
5

Коментарі

110.02.24, 17:32

моя думка. до жопи всі їх закони якщо буде корупція.

    210.02.24, 19:13

    Ну если коррупционерам обрезать головы на гильотине, то у них уже ничего не отрастёт.
    Но мы же европейцы! А лучше бы садили на кол прямо на майдане. В норковой шубе.
    И табличку на шею: Він допомогав хлу.

      310.02.24, 20:13

      Якщо плодові дерева вміло обрізати, то вони майже не дають нових пагонів, але гарно плодоносять.