Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ставки.

  • 09.02.24, 10:37
   Що буде далі? Я про вельмож і їх чесно награбовані гроші. Коли запахне смалиним. Які їхні дії? Є три варіанти. Один варіант. Втікатимуть за кордон. Другий варіант. Перевбуються під руцкій мір. Третій варіант. Всі що є кошти вкладуть в зброю проти агресора. Перший і другий варіант, поставить на те що українська армія програє і не копійки не дасть з чесно награбленого. Їм байдуже на все крім своїх статків. Тільки третій варіант за перемогу і за свободу. Що ж, треба зачекати, час покаже що і до чого.
3

Коментарі

19.02.24, 10:52

З грошиками за кордоном може невдобно трапитись. Підлі америкоси все бачуть і знають. Можуть і арештувати і сакції накласти. Свіногорія також не варіант, ті можуть і кинути. Посадити, полоній або новічок, самогубство. Третій варіат та їх жаба задавать. Там варіат тільки пластика та Південна Америка.

    29.02.24, 11:12

    Почему то белогвардейские офицеры ходили в штыковые атаки как простые пехотинцы.
    Но всё равно проиграли пролетариату.
    Аааа. Так то то же не такое. То ж была "гражданка".
    Тогда смотрим на "вьетнамку". Вьетконговцы положили 2 млн., бегая под джунглям под напалмом и Оранжем, шастая по туннелям смерти. Теперь у них одна партия и всё тот же социализм. Только уже гибридный, адаптированный к сучасности. И с американцами они дружат и торгуют.
    У нас же нет 2 млн. бойцов джунглей, готовых хоть сейчас прыгнуть с миной или гранатой под танк. Менталитет другой. Всегда же казаки сражались. Крестьяне к ним только примыкали с вилами и косами. А сейчас косу даже в ЖЭКе трудно найти.