Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Білий ворон (2)

  • 03.01.24, 07:34
                                                                                             2
 Наш кулеметний взвод приїхав на місце третього взводу, ті вже потроху освоювались на новому місці. Я був в третьому відділені і на цьому місці мало залишатися наше відділення. Так командир першого відділення з ком.взаодом оглянули місце і самі з першим відділенням зосталися. Ми поїхали на друге місце і там осталось друге відділення. А вже аж потім ми приїхали до садка де був розташований перший взвод. І там в гарних умовах з водою і світлом зосталося трете відділення. Ком.першого відділеня і ком.взвод прожили під відкритим небом всього три дня і їх перевели в садок. А состав першого відділення зоставшись без командира і далі жили під відкритим небом будуючи собі бліндаж.
    В лісі нам вибрали місце де ми повинні окопатися і побудувати бліндажі, бійниці. Мешкали в садку а до лісу їздили щодня автобусом. За пару тижнів все було готово. 
     До цього момента мене все влаштовувало.  Ми і далі продовжували мешкати в садку. Людей розділили на групи так щоб заступать на добовий наряд на позиції і наряд по садку. І ось тут від бездіяльності почались  п'янки. Починалися вечором, закінчувались глибокої ночі, за дня тихенько похмилялись. Пили почті всі.  Були і ті що наркоманили.  Перевага була на стороні пияк, їх було більше. Заступаючи в добовий наряд, запасалися наперед щоб було в наряді не скучно. Були і такі що добавляли в горілку якусь хрень і по три дня ходили бухі. Телефонував до хлопців що були в другому і третьому взводі, ті кажуть що в них теж саме. П'ють горілку і наркоманять. В сусідніх селах, як тільки заїхали солдати в кожнім дворі можна було купити випивку. Командир першого взвода був все ядним. І курив і пив і нюхав. Я був в ахує. Спасало те, що в кімнаті де я мешкав не пили. Деякі пили на стороні, приходили тільки ночувати. Я уникав п'яних посиделок, того що це не про що і не о чом. П'яний базар. Я відсторонився від усього, сам ходив до міста, по магазинам, на спорт площадку, гуляти. В моєму відділенні тільки я не пив. Був товариш в першому відділені не пьющій, ну його не захотіли переводити в садок, щоб в каждому відділені був хоть один адекватний. Ті хто їздили на штаб батальйона, казали, що там теж саме робиться, із за цього і ніякого покарання. Іноді приїздила перевірка. Ну про неї за вчасно попереджали а тих що були п'яні, ховали подалі що б не попадалися на очі. Шикування не було і перекличку ніхто не проводив. Ні дисципліни ні порядків ні навчань в нас не було. Один тільки рас їздили стріляти.
    Так пройшло два місяця і знову переміщення.Ми переїхали в село. Перший взвод, розділили на дві хати. Там де був я, було десять а всі решта на другій хаті. І п'янки продовжились. Тільки тепер круглу добу. Хлопці пили горілку і запивали енергетиком. Так же само як і на попередньому місці, нам виділили місце де ми мали побудувати бліндажі викопати окопи, облаштувати бійниці. Мій ком.відділення зайшов в запой. Пробувши десь з місяць, мене настільки це все достало що я потребував переводу кудись на Донецьк де солдати зайняті ділом. З ранку до вечора одні п'яні рожі. На попередньому місці можна було до міста сходить тут же ми жили в селі і ходить було нікуди. Я перестав їздити на позиції і щось робити. Спочатку були погрози. Потім  до мене приїхав командир гшр. Дядько боєць. Замолоду був в Афганістані. Він мені рекомендував потерпіти і не рипатись. Я же стояв на своєму. Він мені сказав що порядок був в Афганістанскій війні, тут же ніде порядку нема. Запропонував побути в розвідці, вони були на 0 і на днях під арт обстріл попали. Я погодився. Розвідка мене до себе брати не хотіла, та я продовжував стояти на своєму і у командування не було другого виходу як перевести  мене до них. Цей же  взвод, перевели жити до лісу щоб вони трохи перестали пити. Ну це не було рішеням проблеми.
6

Коментарі

13.01.24, 09:27

Такое впечатление, что призвали одних "сепаров" и "рыгов".)

    23.01.24, 23:10

    Взводом. Залишились. Простонеба. Увечорі. Рятувало . Лише. Ані. Але це не вирішило проблеми.
    Песец. Это что такая рекламная компания, дабы призыв легче проходил ?
    Неужели совсем нет воображения, кроме, как разрушать свое здоровье ?
    Что ни одной веселой или интересной истории ? А гитару в лес можно ? В чехле, но чтобы петь ? А в грибах кто разбирается ? А в преферанс ?
    Нет вы там бухаете, нюхаете, колетесь, а здесь вас считают героями. Ничего, что по нам стреляют, так, что дома вразнос ? Герои ?

      33.01.24, 23:13

      Даже не знаю за что, пусть будет за правду и трезвость+

        44.01.24, 10:35Відповідь на 2 від Vivyenn

        А это и есть свобода слова и мысли. Про Хождения по мукам сейчас многие бойцы в эфирах рассказывают. А вот наш плебс держат головой в песке от правды. Пора прозревать. Ещё Рубан (который хотел взорвать Киев вместе с героиней Савченко))) писал, что война это грязь и она с обеих сторон.

          54.01.24, 23:23Відповідь на 4 від The Martian

          Савченко тоже нвароде не прочь была чего-то взорвать в раде.

            65.01.24, 08:02Відповідь на 5 від Vivyenn

            Савченко тоже нвароде не прочь была чего-то взорвать в раде.И ты, Брутто?) Савченко попала в немилость за то, что после плена стала резко говорить правду обо всём. И сразу Порох пожалел что дал её Героиню. А ведь она действительно корректировала огонь арты в Счастье. Для штурманы карты это как ноты для музыканта. Странно что дэнээры её не расстреляли не месте за такое. И что значит "тоже"? Рубана подставили под Горловкой за то, что говорил якобы с обеих сторон воюют грязно. Вот ему вместе с мебелью, которую попросили вывезти, подсунули и оружие...

              75.01.24, 20:56Відповідь на 6 від The Martian

              )