Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Тішини хачу.

  • 17.06.23, 20:12
Тепер до українців. На уступки і на їх условія ніхто їти не збирається. Тут має значення, хто буде на переговорах і що він може запропонувати, щоб орки покинули території україни. Я єдиний хто на це спроможний. Та без вашого одобренія, я на це піти неможу. Тож буду і далі старанно виконувати свої обовязки громадянина україни. Але буду з вами відвертий, остогидла ця війна. В першу чергу все зависить від вас. І життя українців які погибнуть, теж на вас. По суті. Отправивши мене на переговори з ворогом, ви нічим не ріскуєте. Всігда можно зїххати, ми його незнаємо і в перше бачімо. А якщо все вийде, переможцями будете ви. Тож думайте.

Сьогодні пришло на думку. На що похоже просмотр тік-тока. На просмотр телевізора який має пульт і багато каналів. Клацаючі між каналами, шукаєш щоб його подивитись. Технології не стоять на місці. Колись замітив, що просмотр телевізора визиває негодованія. Появляється бажання доказувати правду, несправедливість. Дебе прям розпирає і так і хочеться щось комусь доказати. Так прикол в тому, що с тік-током теж саме. І через пару днів без нього, які проходять з ломкою. Наступає спокій і равновесіє.
2

Коментарі

анонім

117.06.23, 21:33

Тікток, інста... Мене там нема... І добре

    анонім

    217.06.23, 21:35

    Тут таж фігня. Є той хто щось комусь доводить... Тільки то не вплине ні на що глобально. Так... Посварились віртуально і розійшлись.

      317.06.23, 22:31

      Часто інформаційний простір наповнений інформацією шкідливою. Ваш організм починає з нею боротися. Коли Ви щось проковтнули, то боротьба починається у Вас в середині. Не споживайте всякий непотріб і буде Вам рівновага. Ви це ж саме написали.