Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Зеленський знову "підливає масло у Вогонь" - війна " на рівні ри

  • 20.09.21, 15:13

У Кремлі з жалем поставилися до слів Володимира Зеленського про можливість війни з Росією. «Ми не хотіли б віддаватися якимось апокаліптичним очікуванням",-заявив прес-секретар президента Дмитро Пєсков.
Раніше президент України допустив ймовірність повноцінної війни з Росією. "Вважаю, може бути», - зізнався він. При цьому Зеленський вважає, що це було б «найбільшою помилкою». "Після цього ніколи не існуватиме сусідства Росії, України, Білорусії", - пояснив він.
Тим не менш, Київ готується. Наприкінці вересня на українських полігонах і в Азово-Чорноморській акваторії пройдуть навчання «Об'єднані зусилля-2021». У них візьмуть участь близько 12,5 тисячі військових, включаючи 700 солдатів і офіцерів НАТО, а також іноземна військова техніка.
Демонстрація сили стане відповіддю на спільні навчання Росії і Білорусії «Захід-2021», які вже закінчилися. Маневри є фактором російської агресії і загрозою національній безпеці України та країн ЄС, стверджує Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.
Це той самий Залужний, який нещодавно зізнався про своє бажання "покататися на танку по Червоній площі і Арбату". А його підлеглий-заступник командувача Силами спеціальних операцій генерал Сергій Кривонос пообіцяв перемогти Росію протягом 10-15 років, після того, як та ослабне.
І хто кому загрожує?
Параду переможців Росії поки не передбачається, тому «війна» ведеться на рівні риторики. Але ж Путін особисто запевнив Україну і всіх, хто боїться російську армію, що навчання «Захід-2021» не спрямовані проти будь-якої країни і носять оборонний характер.
Масштаби нинішніх навчань Росії перевершують майбутні маневри України мало не на порядок. У них беруть участь близько 200 тисяч військових, понад 80 літаків і вертольотів, до 760 одиниць бойової техніки, реактивні системи залпового вогню, 15 кораблів.
Хто захоче повоювати з такою армадою? Військовий потенціал двох сторін непорівнянний, а чекати допомоги Києву від НАТО не варто.
Звичайно, є надія, що рушниця, що висить на стіні, так і не вистрілить. Однак якщо послухати прогнози Зеленського в це віриться все менше. А обсяги військових приготувань, навпаки, переконують у тому, що сторони до чогось готуються.
Такими темпами Україна скоро опиниться на пороховій бочці. І, якими б не були причини Протистояння, при подібній щільності військових приготувань, воно може початися від будь-якої провокації.
Україна в цьому зв'язку-головний кандидат на місце, де така ескалація відбудеться. До речі, цілком можливо це добре розуміють у Німеччині, яка пролобіювала добудову "Північного потоку-2", Що знімає залежність Європи від української газової труби. І дозволяє отримувати газ безпосередньо з Росії, заздалегідь страхуючись від можливих потрясінь на нашій території.
Роль головної мішені в потенційній війні-вкрай незавидна, а з урахуванням досить скромної підтримки з боку Заходу – ще й самогубна. Однак влада України активізують протистояння з РФ по різних фронтах і одночасно відкидають той же мінський формат і політичне врегулювання в ньому, здатне закінчити вже йде війну на Донбасі, різко знизивши напруження протистояння в цілому, вивівши нашу країну з потенційного "поля бою".
Або українська влада впевнена, що конфлікту вдасться уникнути, і реально воювати ніхто не буде. Або всерйоз розраховують, що" закордон нам допоможе", А війна якщо і буде, то локальна – знову на Донбасі, оскільки Росія боїться санкцій. Інакше складно пояснити, навіщо Україна, не маючи ніяких гарантій від НАТО або США, продовжує підтримувати конфлікт з Росією, а тепер, судячи з усього, і з Білоруссю.
0

Коментарі