Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Відгомони афганських подій в Україні

  • 11.09.21, 09:23


Уряд України поклав відповідальність за фінансування розміщення біженців з Афганістану на регіональну владу, проте в обласних бюджетах кошти на ці цілі не передбачені. У той же час, глава МВС Денис Монастирський повідомив наступне: "на утримання афганських біженців в Україні з бюджету планують витратити 500 млн.гривень на рік. Про це йдеться в листі прем'єр-міністру Денису Шмигалю.

Зокрема, пропонують розмістити основний потік біженців на територіях Бучанської колонії та Ірпінського виправного центру. Слід нагадати-Україна готується прийняти близько 5 тис. Біженців.

І того:

100 млн - на ремонт установ розміщення біженців;

280 млн - на з / п персоналу (100 осіб);

90 млн — харчування;

80 млн-комунальні послуги.

Більш того, біженці вже почали прибувати на територію країни. За відомими даними, з 25 серпня по 10 Вересня тільки в Одесу прибули близько 500 громадянин Афганістану. В умовах відсутності коштів у міській казні, одеська влада вирішила розмістити біженців у приватних готелях. Таке рішення викликало очікуване обурення приватників, яким відразу оголосили, що ніякої компенсації не буде. Найбільш незадоволеним підприємцям пообіцяли влаштувати "ретельні перевірки", які спричинять величезні штрафи, і можливо, закриття бізнесу через"численні порушення".

Розгнівані бізнесмени, зрозуміли, з владою питання не вирішити, і вони звернулися за допомогою в націоналістичні організації Одеси. Націоналістів попросили зробити те, що у них виходить найкраще – залякати мігрантів і змусити їх покинути місто, а краще взагалі виїхати в Румунію або Росію.

Одеський осередок найбільш впливової організації "Національний корпус" запросив за свої послуги непомірно високу ціну, тому в даний час власники готельного бізнесу ведуть переговори про меншу ціну за послуги з іншими націоналістичними організаціями.

Якщо кошти на біженців з Афганістану через регіони добути не вийде, то уряду Зеленського, який взяв на себе зобов'язання перед Заходом, доведеться вишукувати Фінанси урізавши Соціальні, та інші статті витрат.

"Україна зайняла лідерські позиції в допомозі афганським біженцям, але приймати остаточне рішення про фінансову допомогу афганцям через бюджетний комітет буде парламент, а не уряд", – заявив прем'єр Денис Шмигаль.

Це означає, що кошти в Україні все ж є і їх достатньо для допомоги іншим. То може тоді щедрий уряд їх виділить на відновлення промисловості та інфраструктури в своїй країні, а не на допомогу абсолютно чужим громадянам? Мабуть Україна вирішила піти шляхом так обожнюваної їй Європи і прийняти на себе потік біженців, які принесуть з собою зростання наркотрафіку і злочинності.

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }
0

Коментарі