Профіль

Warge

Warge

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Перемога...

По результату огляду новин з вибірних дільниць та з мережі загалом: всі ці 30 відсотків, що намалювала собі ПР - фальсифікація. Нахабна тупа фальсифікація Їх максимум - відсотків 10.

Що більше вражає - наше населення. Судячи по всьому - у народу в голові на вкладається, що фальсифікації можуть бути такими нахабними й вони все ще вважають, що за ПР голосували. Логіка такого мислення зрозуміла: легше перекласти відповідальність на міфічних прихильників ПР, ніж визнати грубі порушення законодавства. Бо тоді постане вибір: або проковтнути образу, або боротись за дотримання законності. А боротись ніхто не готовий: у всіх робота-сім'я-справи... проблеми можуть виникнути, знову ж таки...

В пошуках справедливості...

"Партія регіонів буде провадити паралельний підрахунок голосів на виборах народних депутатів України 28 жовтня" - таку заяву виголосив голова ПР олександр єфремов.

О, так! Який з ПР підрахуй - ми вже всі знаємо. devil

Питання от в чому: якого біса ця заява ПР потрібна? У них же й так у всіх виборчих комісіях - свої люди. Вони ж й так, враховуючи кількість порушень на нинішньому етапі, будуть все робити на свою користь.
Тому я зовсім не розумію мети, яку переслідує ПР, виголошуючи такі заяви.

Пісня Азарова

Співається на мотив пісні Висоцького “Ах, мілий Ваня…"

ах, мілий саша! я живу на украінє
я самий главний у ніх в кабмінє
і шо там коіцца, скажу тєбє я щіро
нігдє такого нєт в рускам мірє

ну трудно, саша, бить прєм’єр-міністром
кали давкола – националісти

вот с етай мовой они носятся все время
ну шо тут скажеш – больная тема
і наглєци посмєлі даже заставляти
мєня на мовє – паразмавляти

а я страдаю сільно – прізнаюсь как другу
поскольку, саша, рождьон в калугє

і хоть два года ми уже прі властє
і прєзідєнт наш – крутой пацан
но справітся нє можем із напастью
всєх дікіх наглих малоросіян

нє панімают еті свінопаси
нє помєщаєцца всьо в їх дурной башкє
шо даже у шевчєнкі у тараса
єсть повєсті на руском язикє!

Взяте з "Рагулів"

Крим, бабушка, язик, аптєка

крим. бабушка. язик. аптєка тут всьо нє то і всьо нє так тут мовой губят чєловєка і льют на рани аміак!!!

о пєрєкісі водорода ізвєсно всєм із школьних лєт а тут же "пэрэкыс" и "водэнь" такіх і слов на свєтє нєт

довьол практічєскі до гроба старушку фармацевт-упирь из рук такого русофоба смєртєлєн даже нашатирь!!!

* * *

за стіки літ вже б вивчив мову тунгус чи друг стєпєй калмик но крим нє подчініцца львову аптєка. бабушка. язик.

Що болить у литвина

Коментуючи голосування своєї фракції по "язіковому" питанню, литвин заявило наступне: "У мене душа кричить. Чому мене зрадили, продали люди, яким я вірив?" Відсмалив. rofl
Литвин, як і будь-який Гєкслі, патологічно не здатен бути вірним. Нікому й нічому. Тільки собі. А от що вони вміють ідеально - це брехати з безневинним виразом обличчя та грати на людських почуттях.
Навіть тим, хто не знайомий з соціонікою... навіть для таких литвин - продажна шльондра, яка завжди з тими, хто при владі. Цікаво, чи усвідомлює це сам литвин? Навіть, якщо і так - відсутність логіки не заважає, а, навіть допомагає продовжувати побрехеньки й корчити з себе безневинну жертву, без огляду на власне паскудство.

Нахабству тупорилих співаємо ми пісню...

Як заявив о. єфрємов - ПР не буде голосувати за ініціативу опозиції індивідуального голосування "народних" депутатів, бо, мовляв, "це все вигадки для PR". Тобто норма Конституції України, яка передбачає індивідуальне голосування народного обранця - регіаналам вже не вказівка.
Ну а введення кримінальної відповідальності за використання карточки іншого депутата - це, з точки зору, ПР взагалі, мовляв, повна нісенітниця. Й відмазуватись від такої пропозиції єфрємов став типову у дусі бидла: "сам дурак". Мовляв, "от раз ваш Яценюк не був присутній на засіданні, а його карткою проголосували. Посадіть його, а потім ми подумаємо." Ну це вже повний абзац!
Як можна посадити людину за злочин, якщо такої норми немає? Й як можна посадити за вчинок, якщо він був скоєний до введення відповідальності? Типово для невігласа, що відчуває власну безкарність і звик болт класти на закони й ні бельмеса не розуміється навіть на основах юриспруденції.
Ну й типова маніпулятивна БЛ, притаманна всій бета-квадрі, при повній відсутності здорового глузду, ЧЛ тобто.

Прапорці...

Вже не перший день спостерігаю прапорці України, прикріплені до різних машин. Довго не міг зрозуміти, що за флеш-моб? З"ясувалось: регіанали кинули заклик, щоб під час проведення євро-2012 - народ оті прапорці возив.
Тепер дуже легко визначити пасіонарних йолопів - вони по Києву з прапорцями України їздять. Пишаються, мабуть, чимось. От тільки хз, чим саме. Самим фактом власного існування, швидше за все. От тільки чи варто? devil

"День перемоги" та всі-всі-всі...

Кожен рік, 9 травня, починається ця істерія: "наша перемога!". Так, наче ті, хто це відстоює - воювали особисто й захистили Україну від загарбників. Так ні ж... більшість тих, хто волає, війни тієї - й близько не бачили. Й ніхто не пам'ятає вже, що ця куйня, з георгіївськими стрічками, це кремлядська розводка. Сутність її відома всім розумним людям, ну а бидлу її оповідати - резону й немає особливо.
Єдине, що викликає змилування - люди мабуть все ж таки ідентифікують себе українцями. Якщо ж "ні" - діагноз цих громадян відомий. Якщо ж "так", то таке питання: "А яким боком перемога СРСР над нацистською Німеччиною - перемога України?" Для українців, по сутності, в 45-ому ж нічого не змінилось: одні загарбники перемогли інших.
Так що ж, власне, святкуєте 9-го травня? crazy

P.S. Європа відзначає 8 травня - день пам'яті жертв Другої світової війни. От тільки совки - 9 травня щось святкують. Порівняння не на вашу користь, шановні борцуни. smile

Історія повторюється двічі...

Президент України, віктор янукович, оприлюднив  24 лютого заяву, зміст якої зводиться до наступного: "Помилування екс-прем'єрки, Юлії Тимошенко, може початись після завершення судового процесу над нею, а також у випадку її відповідної заяви президенту."

Тотожне тому, що свого часу мовив путін стосовно звільнення Ходорковського, чи не так?

P.S. Раптом що - мені Тимошенко так само бридка, як і янукович, як і Ющенко.
P.P.S. Тягнибок, як на мене, nazi місцевого розливу. Це так, для загального розвитку...

Бюджети та дерибан

"Реконструкція проспекту Перемоги в столиці обійдеться Києву в 600 млн. гривень." Про це мовив генеральний директор "Києвавтодору" Георгій Глинський сьогодні на прес-конференції.
Інформація - за повідомленням кореспонденту ГолосUA.

Так от, шановне панство. Щоб перестелити весь асфальт на проспекті Перемоги, потрібно 135 млн. гривень.