хочу сюди!
 

Marina

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 42-50 років

Як довго я тебе шукала...

podmig промовила я рецепту пп пасочок, що знайшла майже напередодні світлого дня Великодня.
Отож запишу його тут для себе, кому треба - теж можете користуватися, мені не шкода.



Робила на основі оцього рецепту https://forum.say7.info/topic92851.html , але трохи по-своєму.

1. Борошно нутове 3 столові ложки + борошно кокосове 5 столових ложок + розпушувач 1 ч.л. + стевія 1/3 ч.л., ванільний цукор пакетик, все перемішуємо.
2. Сир кисломолочний 5% 150 грам + йогурт 2,5% 150 грам + лимонна (краще апельсинова, але я забула купити) цедра. Все блендером в однорідну пасту подрібнити.
3. У склянку наливаємо грам 100 апельсинового соку, туди штук 30 родзинок, на 350 на 1 хв.
4. Два яйця збиваємо в піну.
5. До яєць обережно додаємо п.2, далі туди просіваємо сухі інгредієнти. Густина має бути як на оладки. Регулюємо густину апельсиновим соком (якраз оті 100 грам з родзинок я влила) та кокосовим борошном.
6. Форму краще змазати кокосовою олією (я не зробила, а дарма).
7. Накладаємо тісто в форми на 3/4, в духовку на малу температуру, щоб трохи піднялося, хвилин на 10. Далі робимо 180 градусів і лишаємо хвилин на 30.
8. До холодного яєчного білка додаємо лимонного соку кілька крапель, дрібку стевії, збиваємо до твердих піків.
9. Гарячі пасочки мажемо білком, прикрашаємо на свій смак. В мене ягоди Годжі, кеш'ю та сезам. 



В розрізі теж сподобалася, домашні взагалі в захваті, сказали, що мало зробила, і вже замовили подібні кексики на наступні вихідні. smile



Христос воскрес! Здоров'я вам і 36,6 kiss kiss kiss
20

Коментарі

120.04.20, 01:39

Навіть цікаво стало як це на смак...

    220.04.20, 02:17Відповідь на 1 від Акварель

    Навіть цікаво стало як це на смак...Роби - дізнаєшся

      Гість: Глаша__Я

      320.04.20, 07:58

      Воистино Воскрес!!
      нямки нямки,увела в избранное

        Гість: DANAH

        420.04.20, 08:13

        Это просто ужас в этом году с пасками с лимонами и их цукатами . Пришлось все скормить псюкам . так обидно и хочется булочки с изюмом .
        Христос воскрес , Марплочка

          520.04.20, 08:19

          Бабушкин рецепт?..

            620.04.20, 09:21

            Воистину воскрес!

              720.04.20, 11:24Відповідь на 1 від Акварель

              Навіть цікаво стало як це на смак...Напевно недужє...від неї два мужа збіжало ібо невміє готувати борсч

                820.04.20, 11:40

                Я роблю традиційні. Рощу закваску тіко
                В новусі бачила різні види мук

                  920.04.20, 11:40Відповідь на 7 від НеЖриМоэСало5

                  Навіть цікаво стало як це на смак...Напевно недужє...від неї два мужа збіжало ібо невміє готувати борсч в тебе вуйко крышу рве вже по ходу

                    1020.04.20, 11:43

                    ...чогоб це раптом, Аса аєсліб тобі дали до вибору шо ти краще умієш, борсч ілі міньєт? Га

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна