Про співтовариство

Сподіваюсь, що в цій рубриці будуть змістовні повідомлення.
Вид:
короткий
повний

Про все помалу

Герvsenarmaln - трус

  • 11.08.20, 01:05
Потомушо удалил все критические комментарии в своём блоге http://blog.i.ua/user/12015593/2338909/

ДЯДЯ, матюками свою "правду"  не докажешь, а лишь свою слабость.


Я знаю - буде

  • 31.07.20, 22:25



До своєї мрії не потрібно  йти назустріч. Просто. Навіть не бігти, а  летіти.
Ах! У вас немає крил? І ви, на жаль, не птиця? Для опріміста - це така  є нісенітниця.
Придумає такий він агрегат щоби майнути  в піднебесся і з нальоту ту мрію враз зловити. 
Для песиміста - це просто крах, а значить  мріям на століття  нескінченний прах...


Дивовижне для наших країв.

  • 07.07.20, 09:00




Очевидцям вдалося зняти рідке явище на відео. Незвичайні кадри удалося зберегти недалеко від залізничної станції в станції в Канкриновке  Запорізської  області в річці Дніпро. Саме тут плавали невеликі медузи.  

Подібні гості здивували людей, адже всі знають медуз як морських істот, а не прісноводих. Пізніше виявилось, що це особливий вигляд прісноводих медуз, які з'явилися в цьому регіоні вже давно.  При цьому, за словами місцевих жителів, медузи на цій ділянці річки то з'являються, то пропадають. Люди говорять про те, що вони припливають лише в ті річки, які досить прогрілися.  

Зоологи розповіли, що це традиційне явище, оскільки медузи Craspedacusta sowerbii по своєму походженню є китайськими прісноводими медузами. 

На даний момент саме цей вигляд медуз є одним з найпоширеніших в прісних водоймищах по всьому світу.  Люди навіть представити не можуть, що ці водні мешканці знаходяться зовсім поряд, оскільки вони велику частину часу знаходяться у формі невеликого поліпа. 

Лише літом медузи знаходять свою звичну форму у вигляді сфери 2 – 2,5 сантиметра в діаметрі. У цю форму медузи переходять для розмноження.

Подивития на це явище можна тут:


Друзі мені розповідали, що бачили таке ж саме близь Каменського, теж у річці Дніпро.

Разговор между

  • 03.07.20, 10:05


Во время рассмотрения поправок к законопроекту о легализации игорного бизнеса произошёл диалог между спикером Разумковым  и нардепом от "Голоса" Ярославом Железняком.


Это выглядело так:

  • Железняк: Я буду настаивать только на одной своей правке под номером сто шестьдесят девять. Она позволяет убрать игровые автоматы из трех- и четырехзвездочных отелей.

  • Разумков: Еще раз. Правку в подтверждение – номер?

  • Железняк: Сейчас мы голосуем мою правку сто шестьдесят девять. Чтобы убрать игровые автоматы с отелей.

  • Разумков: Сто восемьдесят девять?

  • Железняк: Сто шестьдесят девять!

  • Разумков: Сто шестьдесят пятая?

  • Железняк: Девять! Девять!

  • Разумков: Сто шестьдесят девятая? Ладно.

Видео можно посмотреть здесь:

https://player.obozrevatel.com/video/files/videos/0/20/931/480p.mp4


Сравните:



rofl

Хвостаті санітари

  • 27.06.20, 11:20
Під час прогулянок зі своїми чотирилапими дніпрянка помітила в них тягу до збирання сміття. Зносили пляшки та інших мотлох в одну купу. З того часу жінка почала щодня виводити своїх сімох Джек Рассел тер’єрів на берег Дніпра. Непотріб після себе залишають мешканці, які після відпочинку біля води не донесли пляшки, пакети та обгортки від цукерок до найближчого смітника. Тож на варті чистоти на дніпровських пляжах тепер стоять собаки.






В Крыму привели к присяге новый вид войск

  • 24.06.20, 22:30
Такого нет ни в одной стране мира !


23 июня на городской набережной Ялты местных дворников привели к "присяге". Работники давали "клятву чистоте" в спецодежде, стилизованной в русском стиле ХIX века.





На набережной оккупированной Ялты дворники клялись соблюдать чистоту и порядок в городе. Новый вид"войск" давал "присягу" в новой одежде в стилистике России царских времен. На ее пошив, сообщают местные жители, был потрачен миллион рублей. Вскоре всех снабдят номерными нагрудными жетонами. 

Текст присяги в день вступления в должность зачитала дворник первого разряда Марта Шарифулина.


Палка ковбаси має значення!

  • 22.06.20, 22:59


Під Києвом в супермаркеті чоловіка побили палицею ковбаси. Конфлікт виник через відсутність маски на обличчі в одного з учасників бійки.,



У супермаркеті під Києвом сталася бійка, в якій чоловік побив противника палицею ковбаси. Скандальний інцидент попав на відео, яке зняв один з очевидців і опублікував в соціальних мережах. Відео на Youtube розмістила користувач Вікторія Віноградова. 

Один з відвідувачів супермаркету "АТБ" побачив чоловіка без маски і зробив йому зауваження. Недовго думаючи, чоловік в масці підбіг до парубка без неї і виштовхнув з магазина, потім завдав йому декілька ударів палицею ковбаси. Бійка продовжилася   sila
...

Бійка продовжилася вже на крильці перед магазином: молода людина без маски була побита ковбасою і при спробі відповісти впав на сходовий проліт. На задньому фоні були чутні заклики викликати поліцію. В результаті бійки палиця ковбаси розламалася навпіл, а молода людина без маски отримала ще декілька ударів в голову.

Киевляне, кто видел это?

  • 20.06.20, 10:55
В инете увидел это фото, сделанное в пятницу, 19 июня.  

Признавайтесь, кто успел испугаться? lol