хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Канада рада бачити успіхи України

 Канада рада бачити успіхи України і ми пишаємося тим, що можемо підтримувати вас. У нас великі двосторонні перспективи, - Фріланд

фриландМіністр закордонних справ Канади Христя Фріланд заявляє, що Канада пишається можливістю підтримувати Україну і бачить великі можливості для розвитку двосторонніх відносин.
Як інформує Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна, про це вона повідомила на зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом у четвер у Лондоні.

"У Канаді ми бачимо наші відносини з Україною не як політичне ставлення якоїсь партії, а як ставлення нашої країни до вашої країни. Ми раді бачити успіхи України і ми пишаємося, що можемо підтримувати Україну", - сказала Фріланд.

Вона додала, що бачить значні перспективи розвитку двосторонньої співпраці, зокрема, в економіці.

Прем'єр-міністр України подякував Канаді за підтримку.


Як повідомляли, угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою запрацює 1 серпня 2017 року.

За інформацією посольства України в Канаді, документ із 1 серпня скасує 98% тарифів на експортовані в Канаду українські товари, для канадських товарів відразу буде скасовано 72% тарифів, а упродовж семи років безмитний експорт зросте до 98%. Крім того, взаємно відкриваються ринки державних закупівель. Окремі розділи угоди захищають електронну комерцію та інтелектуальну власність.

Угоду підписали в Києві 11 липня 2016 року. Верховна Рада ратифікувала її 14 березня 2017 року. Президент Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію 3 квітня 2017 року.
3

Коментарі