хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Українці розробили танк "Тірекс"

gazeta.ua
Українці розробили танк "Тірекс", який зможе подолати всіляку техніку

Український танк "Тірекс" виготовлятимуть в Україні, а вже через рік техніку візьмуть на озброєння

Українські конструктори розробили новий танк "Тірекс", який може стати конкурентом російської "Армати". Про нову розробку розповів в інтерв'ю генеральний конструктор "Арею" Сергій Степанов. 

"У танку принципово нова система управління вогнем, високий рівень захисту. Багато характеристик, які забезпечують високу маневреність, систему кругового огляду, високоспекторальні аналізи системи протидії. Машина має повний комплекс дій, які сьогодні необхідні для техніки такого рівня", - розказав Степанов.

"Тірекс" має броньований корпус та гусеничну ходову частину. У броньованій капсулі передбачені місця для трьох членів екіпажу. Звідти вони керуватимуть танком, гарматним і кулеметним вогнем з башти. Вона стане бойовим модулем.



Бойовий потенціал танка, за задумом конструкторів, має перевищувати "Оплот" та "Булат". "Тірекс" планують переробити зі старих радянських Т-64 і Т-72.

"Це машина перехідного періоду. Вона дозволяє використати потенціал існуючого в Україні парку танків і за короткі строки і з мінімальними затратами отримати техніку принципово нового рівня. Вона не поступатиметься світовим аналогам", – розповів генеральний конструктор.

Машину озброять 125-міліметровою гарматою з дистанційно керованим автоматичним механізмом заряджання і кулеметами. Відзначається, що ця техніка призначена для одночасного ближнього протипіхотного та дальнього протитанкового бою вдень та вночі.

https://www.5.ua/suspilstvo/ukraintsi-rozrobyly-tank-iakyi-zmozhe-podolaty-rosiisku-tekhniku-136132.html

5

Коментарі

118.07.17, 09:36

Гарна штукенція!
Але не треба забувати, що практично КОЖЕН розробник розхвалює свое "дітеще" як САМИЙ НЕВРАЗЛИВИЙ, самий ЗАХИЩЕНИЙ.., самий-самий... вид зброї!
Але що ми бачимо НАСПРАВДІ?!
Самий сучасний КОРАБЕЛЬ отримує лише ОДНУ ТОРПЕДУ - і йде на дно \згадайте битву за Фолклендські острова\!
Самому захищеному ЛІТАКУ - достатньо ОДНОЇ ракети, щоб повніст'ю вивести його з ладу...
А самий захищений ТАНК - ВИГОРАЄ зсередини разом з екіпажем при попаданні ПТУРСА...
Одна радує - що у нас поки що ще є багато тих, хто Свято Вірує, що його ЗАХИСТИТЬ броньована коробка корабля-літака-танка...
Ну і як казав маршал жЮков "БАБИ ЩЕ ТАКИХ ЖЕ НАРОЖАЮТЬ!"

    218.07.17, 15:17Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Радий, що сподобалась.

      319.07.17, 15:13

      Ці креслення не є таємними? А то москалі піддивляться...