Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Продай цукерню у Липецьку, не смій продавати Україну !!!

  • 20.10.16, 19:05
Меркель повідомила, коли Україна отримає контроль над кордоном на Донбасі
Олександр Борут 20 жовтня 2016, 13:50

ролювати весь кордон на Донбасі лише «в кінці процесу», маючи на увазі спочатку реалізацію всіх інших умов Мінських угод. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель під час брифінгу після закінчення переговорів нормандської четвірки в Берліні.

Новину передає «Преса України».

«Україна отримає остаточний контроль над власною кордоном тільки в кінці процесу, а до цього ми маємо згоду, що спостерігачі ОБСЄ можуть рухатися вільно до кордону. Іноді це можливо, іноді проблематично, і російський президент це зазначив», - заявила Меркель.

Вона також висловила впевненість, що питання про збройну місію ОБСЄ потрібно підняти лише після підготовки до виборів на непідконтрольних Україні територіях Донбасу. «Коли буде існувати закон про вибори, і процес місцевих виборів будуть готувати, тоді можна буде говорити і про збройну місію ОБСЄ», - зазначила вона.

Сьогодні у Верховній Раді керівник фракції «Самопоміч» заявив про неприпустимість проведення виборів в окупованому Донбасі і надання цим територіям особливого статусу, що, за його словами, є політичною атомною бомбою, яка знищить сувернітет України. Він зазначив, що фракція буде домагатися прийняття закону про окуповані території, який визначить, яким чином має відбутися звільнення Криму і Донбасу від окупантів.

Березюк також підкреслив, що оскільки зараз Україна не в змозі звільнити свої території, їй необхідно зміцнювати власну економіку і армію.

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін після важких переговорів в Берліні розповів свою версію результатів зустрічі «нормандської четвірки».

Я, за

  • 20.10.16, 18:56