Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Я Українець

Це наша земля і вона в нас єдинаsila.(с)

P.S( харе гнать друг на друга) 

За Самостійну Державу!

  • 14.10.08, 12:06

Я от ніяк не можу зрозуміти, чому ми, українці, постійно до когось тягнемся - до Європи , до Росії, до Китаю... тощо? Чому ми ніяк не наважимося будувати свою власну державу?... Можливо, тому таких нас несамостійних, невпевнених у власних силах, із нашою невизначеністю й не сприймають ні в Європі, ні в Росії, ні в Китаї…

Погляньте на нашу історію, всі наші чільники (князі, гетьмани, президенти) шукали союзників (які були не завжди надійні) - то поляків, то турків, то шведів, то росіян, з якими вступали в союз, щоб побороти тих самих поляків, турків, шведів, татар, росіян... Якийсь кармічний коловорот... абсурд … Напевно, настав час розрубати цей Гордіїв вузол…

Я вважаю, що потрібно нарешті перестати озиратися на сусідів і шукати власні резерви для створення власної держави.

Чому БЮТ не хоче проведення дострокових виборів 7 грудня?

Опитування: Чому БЮТ не хоче проведення дострокових виборів 7 грудня?

3%, 1 голос

3%, 1 голос

61%, 20 голосів

18%, 6 голосів

15%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"Оп’ять двадцать п’ять..."

Скоро у нас вибори до Верховної Ради стануть щоденними... Набридли... Пропоную таки піти на вибори і обрати якусь ультра радикальну партію... Не пов’язану з бандитами чи корупцією...

Виникає нагальне питання:

А чи є така партія?

Друзі, коментуйте, не залишайтесь байдужими...

Знову про кіно

  • 13.10.08, 12:57

Чи є майбутнє в українського кіно?


53%, 17 голосів

22%, 7 голосів

9%, 3 голоси

6%, 2 голоси

9%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Віталій Кличко стає чемпіоном світу! (фото+відео)



Віталій Кличко втілив мрію братів - від сьогодні українські богатирі Кличкі є чемпіонами світу за різними версіями. До титулів IBF і WBO Володимира Кличка Віталій додав пояс WBC.

Для того, щоб перемогти "нігерійський жах" Віталію знадобилося вісім раундів, після яких тренери Семюеля Пітера не випустили свого бійця на ринг. До того часу обличчя Пітера більше нагадувало гематому, а суддівські записки усіх суддів говорили про беззаперечну перевагу українця - в усіх раундах перемагав наш боксер (80:72).

Кличко-старший розпочав бій достатньо обережно, Пітер натомість кинувся вперед, але одразу ж отримав кілька охолоджуючих жорстких джебів з лівої руки. Семюель продовжував йти вперед, але Кличко став діяти чимраз жорсткіше, намагаючись працювати серіями та підключати праву руку. Цікаво, що українець настільки вдало тримав дистанцію та розстрілював нігерійця з дальної відстані, що усі вісім раундів провів з опущеними руками.

Увесь бій Пітер працював першим номером та вибуховими атаками намагався різко скоротити відстань, проте Віталій вдало відходив у сторону або назад, різко вставлаючи лівий прямий. Атаки Пітера були абсолютно беззубими, а звичка "гойдалкою" уходити від сильних серій українця при приопущених руках призвела до великої кількості пропущених ударів уже у перших раундах. Як наслідок - обличчя підопічного Дона Кінга почало запливати гематомами.

Після чотирьох раундів усі суддівські записки показували 40:36 на користь українця, тобто Віталій виграв усі раунди на думку всіх суддів. З 5 раунду Кличко почав підключати аперкот правою рукою, а також лівий боковий від стегна. У середині бою стало помітно, що Пітер втомився, гірше уходить від атак Кличка та все більше ударів приймає своєю головою.

Усі обіцянки Семюеля Пітера досить очікувано виявилися лише обіцянками, а мета братів Кличків практично втілена - на шляху в українців лишається тільки володарі титулів WBA Руслан Чагаєв ("чемпіон у відпустці") та Ніколай Валуєв ("тимчасовий чемпіон"). Перешкодою може стати і те, що Валуєв має контракт із Доном Кінгом.

Для Віталія Кличка ця перемога стала не лише блискучим поверненням у професійний бокс після чотирьох років перебування у почесних чемпіонах, але й додатковою популяризацією свого імені напередодні позачергових виборів в український парламент. Адже уже чинний чемпіон світу обіцяв не зав'язувати із політикою.

На ринзі брати Кличкі довели - кращих від них суперважковаговиків у світі немає. А Україна отримала ще одного чемпіона світу, і чемпіона у найпрестижнішій версії надважкої категорії професійного боксу.

Відео всіх раундів у форматі YouTube знаходиться тут.

Моя блог-імперія поповнилася україномовним форумом

Запрошую Вас відвідати мій україномовний форум http://tarastokar.uaforums.net/ , який був відкритий мною 9 жовтня 2008 р.

Тут буде і «Дострокові вибори ВРУ – 7 грудня 2008 року», і «Політика», і «Політичні партії, громадські рухи» і «Поради сучасним політикам», і «Критикуємо владу», і «Мова», і «Історія», і «Україна-Росія», і «Україна-НАТО», і «Моя Полтава», «…Без гальмів», і інші розділи, які запропонуєте Ви.

Увага! Підхід до обговорення вище перелічених тем досить своєрідний. Зайдіть на форум і переконайтеся самі.

Користуючись нагодою, нагадаю Вам адреси моїх блогів:
http://tarastokar.livejournal.com/
http://tarastokar.blogspot.com/
http://tarastokar.hiblogger.net/
http://tarastokar.wordpress.com/
http://blog.nso.org.ua/user/961/
http://blog.i.ua/user/655045/


До зустрічі на форумі http://tarastokar.uaforums.net/ ! Давайте разом зробимо його гіпер-активним! Задля цього пишіть, давайте поради та запрошуйте своїх друзів.

Увага! Марс атакує!, або троллізм у віртуальному спілкуванні.

Тролінг (від англ. trolling) — розміщення в Інтернеті (на форумах, в групах новин Usenet, в вікі-проектах та ін.) провокаційних повідомлень з метою викликати флейм, конфлікти між учасниками, образи, війну правок, марнослів’я і т. п.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Тролінг

Ознаки тролінга на i.ua:

1) Перехід на особистості.Пишеш про Україну - "тьі фашист, бендеровец недобитьій". Не згоден з чужою думкою - "дурак" і т.п. Як з цим боротись? Ігнорувати. Троль живиться вашими емоціями, без реакції  на його пости він здохне з голоду.

2) Відход від теми. Коли тема тролю неприємна, він починає нести лажу, викликану його хворобливим мозком, сподіваючись що інші учасники обговорення відволікуться і забудуть з чого дискусія починалась. Що робити? Ігнорувати. Якщо дуже хочеться, послати нах (порадити створити власний блог, пояснити що тролізм суперечить мережевому етикету etc) і далі ігнорувати. Тему не змінювати.

3) "Типа свідок". У темі присвяченій урожаю він напише "а я сам бачив запущене поле, значить всі поля запущені, значить Україна без Росії вимре з голоду", у темі присвяченій освіті - "а я сам бачив що в школах утискають російську мову а більше нічого не вчать, і так повсюди, без Росії Україна пропаде у варварстві", у темі присвяченій українській мові - "а я сам бачив що українською ніхто не говорить, значить вона нікому не потрібна крім нацистів і американським шпигунам які СРСР розвалили". Статистичні дані він ігнорує тому що "вони фальсифіковані, а я власними очима бачив..." - тому статистику йому приводити нема сенсу, та й взагалі з ним говорити про будь-що безперспективно, тому що "а я сам бачив" - аргумент від якого він не відмовиться хоч його ріж, і що ви йому зможете протиставити? Єдине що можна сказати, це щось на кшталт "довколо тебе гівно? ти невдаха, піди вбийся об стіну".

4) Більш елегантний підхід: робота тролів у парі, "Хам" + "Тіпа воспітанний". Часто це навіть одна людина, з двома ніками. Починає "Хам": з хамства, особистих образ, він намагається знайти вашу больову точку, вивести вас з рівноваги. Мета - викликати у вас реакцію типа "пішов нах". Тоді вступає "Тіпа воспітанний". Він без образ, ввічливо, починає нести всяку фігню типа "всі ви націоналісти невиховані, хами, я так і знав що всі українські націоналісти крім образ не можуть нічого сказати". Попереднього "Хама" він "не помічає" і ігнорує, так само як ваші попередні ввічливі спроби поснити "Хаму" власну позицію. Цим ігноруванням він і відрізняється від нормальних людей. Що робити? По-перше, не вестись на "Хама", по-друге не переживати що "Тіпа воспітанний" може образитись. Хай ображається, це ж однаково троль а не людина.

5) "Дон Кіхот" - людина, що бореться з дітьми власної уяви. Він оточений ворогами, масонами, нацистами і філателістами, які тільки й мріють щоб знищити його видатну світову культуру (хоч сам він не зможе назвати що ще написав Лев Толстой крім "Війни і Мира"), країну, народ і т.п. Він упевнений в тому що в Україні хаос і голод, за сказане російське слово у Львові б'ють пику, а дві третини мешканців України насправді сполячені росіяни, яки тільки й мріють повернутись у лоно Матушки-Росії (а ті що не мріють, насправді, зомбовані). І як ви сподіваєтесь йому доводити що ви - не верблюд? Ви живете у різних всесвітах, які не перетинаються. Хай він лишається там де йому краще, навіщо витягувати його у реальний світ?

ще є багато варіантів, і головне правило - не говоріть з тим, кому нецікава ваша думка. Бо марно.

Анонс: Концерти Nazareth та Кому Вниз



Концерти

10 жовтня – Київ
НТУУ (КПІ)

12 жовтня – Львів
Цирк

13 жовтня - Вінниця
Будинок офіцерів

14 жовтня – Хмельницький
Філармонія

15 жовтня – Тернопіль
БК "Березіль"

22 жовтня – Кривий Ріг
БК "Молоді та студентів"

23 жовтня – Харків
Оперний театр

25 жовтня – Дніпропетровськ
Льодовий палац "Метеор"

http://www.60rokiv.org.ua/

Заклик міжнародного медіа-руху «ЧИСТІ КАНАЛИ»

В рамках міжнародної безстрокової медіа-акції
«НАБАТ - ЗАХИСТИ КУЛЬТУРУ В УКРАЇНІ!»,
а також «Конвенції про охорону всесвітньої культурної і природної спадщини»,
ухваленої 16.11.72 р. на Генеральній конференції ООН з питань освіти, науки і культури.

Заклик міжнародного медіа-руху «ЧИСТІ КАНАЛИ»
щодо широкого анонсування  підготовки і проведення акції «КНИЖКОВА БРАМА» як акту безкорисної і щирої допомоги киян полтавським дітям,
що постраждали від рейдерського нападу на їх бібліотеку.


Міжнародний медіа-рух «ЧИСТІ КАНАЛИ» разом із міжнародними рухами
«До Національних Асамблей Благодійних Асоціацій та Товариств «НАБАТ 2020» та
«На підтримку проектів та резолюцій ЮНЕСКО» звертаються до керівництва українських телерадіоканалів, друкованих ЗМІ та інтернет-ресурсів із закликом
широко анонсувати акцію «КНИЖКОВА БРАМА».

Зміст акції
16 жовтня 2008 року о 15.00 кияни приносять книжки до Золотих воріт, де розміщують їх в книжковій інсталяції під назвою «КНИЖКОВА БРАМА». Коли інсталяцію завершено, учасники акції разом із видатними діячами культури фотографуються на її фоні. Потім книжки пакуються у ящики і завантажуються в машину, яка везе їх до Полтавської бібліотеки, книжковий фонд якої зазнав чималих збитків після рейдерського нападу.
 
Українські ЗМІ оперативно висвітили прояв вандалізму по відношенню до Полтавської Обласної дитячої бібліотеки.  Настав час, коли ЗМІ можуть показати й те добре, що з’явилося внаслідок заподіяного лиха, а саме підготовку акції на підтримку постраждалої книгозбірні. Це безперечно допоможе знайти позитивний вихід негативним емоціям, внаслідок чого почуття ненависті до рейдерів перетворяться на добру дію відносно постраждалих від нападу .

Підготовка акції триває
До неї вже активно залучились Міждержавний проект «Асоційовані школи ЮНЕСКО», Молодіжна фундація ЮНЕСКО, а також деякі київські бібліотеки.  Пообіцяли взяти участь в акції також відомі діячі культури, серед яких чимало полтавців.

Анонсувати акцію «КНИЖКОВА БРАМА» сьогодні означає надати можливість не тільки окремим організаціям, а й київським дітям та їх батькам втілити свої добрі думки у дії.
Плекати енергію дієвого співчуття означає відтворювати чистоту духовних джерел нації.

Акція відбудеться 16 жовтня 2008 року о 15.00
Книжки звозитимуться до Золотих воріт з 14.00 до 15.00.
Умови участі у акції – повністю добровільні.
Додаткова інформація на сайті www.interkulturo.info
Впродовж заходу гарантована відсутність будь-яких реклам, логотипів, слоганів.

Окремо закликаємо полтавців, що працюють у ЗМІ, якомога раніше залучатися до активного анонсування заходу.  Його оргкомітет завжди на зв’язку:
8-097-780 26 02, 044-587 62 97,  [email protected]
Володимир Сорока, координатор Міжнародного медіа-руху «ЧИСТІ КАНАЛИ»

16 жовтня о 15.00 ми разом збудуємо Книжкову Браму на честь Полтавської бібліотеки.


Бажане широке розповсюдження тексту заклику.


Повернемо бібліотеку дітям