Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Держава і "боротьба" за щастя народу.

 Як правило, й у новинах, й на форумах перемивають кістки якимсь окремим проблемам.
А чому б не спробувати охопити одразу всю державу, й спробувати створити хай й спрощену, але загальну картину? Імхо багато політиків пламєнно боряться за щастя народу, навіть не задумуючись над речами, про які піде мова далі... А може й задумуюцця, але гадять навмисне, роблячи вигляд наївних заблудших овечок. 

Дуже багато років всі вирішують, як там нам розбудовувати державу, реформувати її, ну й т.п., а от у мене проскочила думка – нафіга вона нам, держава та? Тим більше, що останні роки в нас посилено забиваєцця за допомогою засобів масової дезінформації теза про те, що окремий „індівідум” це набагато краще, потужніше, ніж колектив, й майстерня-гараж куди краще, ніж заводський цех... 

Отож, думки... Коли допустити, що ми потомки абізян, то що змусило протолюдей збиватися в племена? Відповідь як на мене очевидна: намагання гуртом підвищити безпеку й збільшити шанси на виживання кожного. Коли історики не брешуть (такий шанс все ж існує, хоч і маленький ), одним з найстрашніших покарань було вигнання з племені. Зрозуміло чому – шаблезубі тигри будуть раді свіжині. 


6

Коментарі

115.06.11, 20:20

"Дуже багато років всі вирішують, як там нам розбудовувати державу, реформувати її, ну й т.п., а от у мене проскочила думка – нафіга вона нам, держава та? "
Можно было вам и раньше над этим задуматься.
Обычно о "разбудове" говорят или чиновники или украиноязычеые жители, (чаще всего небогатые, из посёлков, с периферии), которым хочется массового исхода русскоязычных , массовой "перечеканки ценностей" вообще, и в свою пользу.
Главное, что нет "драйва" (пассионарности на верхах, пассионарнность притом контролируемая приветсвуется в митинговой "борьбе", нет долгосрочных проектов этой самой "разбудовы". И быть не может, поскольку см. выше.

    215.06.11, 20:22

    " Кредитно-фінансова система практично контролюється з-за кордону, оскільки гривня прив’язана до долара США. "Она скоро рухнет -и это будет неожиданно для верхушки. И элита США теперь ,в канун 150-летия Гражд. войны, расколота как никогда (как Путин и Медведев. Медведев за "северян", Путин за "конфедератов"-южан) В Украине нет подобной поляризации.

      316.06.11, 17:31

      По всім пунктам людські бажання не співпадають з бажаннями верхівки. Тому взаєморозуміння не буде.