хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сьогодні Івану Миколайчуку виповнилось би 70 років

 

Колись давно ти мене трохи зобидив, Іване. Заставив мене, молодого, трохи дурнуватого, зате дуже міцного і впевненого омиватись сльозами. На людях. Схлипувати, шмаркатись і ковтати. Я плакав від твоєї вигадки про вавілон ХХ. 

З роками мене все сильніше і сильніше тягне у ту твою казку, Іване. Я давно розучився плакати від життя. Але боюсь через це перестати бути людиною. Я знову інколи плачу від твого ВАВІЛОНА ХХ. І залишаюсь людиною. Я вже не можу без тебе, Філософе. 

Я тільки до сих пір не знаю, чому мене душать сльози. Може від заздрощів, що не маю і крихти такого таланту, як ти. А може від радості, що колись не розминувся з тобою. Не знаю. А ти вже не підкажеш. Бо залишився назавжди у своєму ВАВІЛОНІ ХХ. 

26

Коментарі

115.06.11, 17:06

Дуже поважаю!!! Це ЛЮДИНА!

    215.06.11, 17:12

    Миколайчук-це велика людина!!! Вірю, що і в житті він був ,як і його герої!!! Царства небесного тобі,Іване.

      анонім

      315.06.11, 17:14

      Вельми дякую! Дуже повчально.

        анонім

        415.06.11, 17:16

        Неперевершений Митець, Геніальний Актор. Совість Нації.
        Вічна йому память.
        А "Вавілон ХХ" -- наймудріший фільм. Гідний твір великого Мудреця.

          515.06.11, 17:17

            615.06.11, 17:25Відповідь на 1 від Julia Taneta

            ...Коли у вересні 2009р увечері я зателефонував Лесю Сердюку аби привітати з Днем українського кіно,був вражений - легендарний актор повідав,що це ЄДИНИЙ дзвінок.Ніхто з*патріотичнох влади*-ні з Адміністрації,ні з Кабміну,ні з Мінкульту не поздоровив актора,що вніс визначний внесок у НАШЕ кіно-*Вавілон-ХХ*,*Легенда про княгиню Ольгу* та багато інших. Бездарність нашої влади всіх кольорів показова
            саме на прикладі кіно,тобто його відсутності.А ще - у ставленні до людей,що власним талантом прославили Україну. Талантів багато - державників нема.

              Гість: Отто-88

              715.06.11, 17:55

                815.06.11, 18:25

                Геніальний був чоловік !Знаю достовірну історію. у Білому птахові роль Ореста Іван Миколайчук приготував для себе. Але перший секретар ЦК КП України Щербицький сказав, що такий великий актор не може грати роль бадита-бандерівця ! Памятаю , як під час демонстрації цього фільму було важко пробитися в кінотеатри - по кпайній мірі у нас на Заході - народ на цей фільм валив валом !!!

                  915.06.11, 19:00Відповідь на 8 від Yuryar

                  Геніальний був чоловік !Знаю достовірну історію. у Білому птахові роль Ореста Іван Миколайчук приготував для себе. Але перший секретар ЦК КП України Щербицький сказав, що такий великий актор не може грати роль бадита-бандерівця ! Памятаю , як під час демонстрації цього фільму було важко пробитися в кінотеатри - по кпайній мірі у нас на Заході - народ на цей фільм валив валом !!!А я знаю,зі слів його дружини,що йому не дісталась роль Ореста тільки тому,що в москві не дозволили головну роль такому красеню з "малоросії".

                    1015.06.11, 19:26

                    Переглядав нещодавно "Тіні забутих предків". Фільм-шедевр. Але після перегляду дуже тоскно на душі. Невже доля українців - суцільні страждання та негаразди?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна