хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Пару слів про молодь

 

Часто в приватних дискусіях, та й на форумі, піднімається тема "нового покоління". Аргументів, узагальнено, всього два - "треба щоб молодь рулила, бо вони всі розумашки" і "молодь не треба пускати до руля, бо нинішня молодь нічого не хоче знати і вміти, а тільки тусити". Маючи сумний досвід спілкування із сучасними мОлодіжжю та пОдростками, я швидше схиляюся до другої думки. А будучи технарем і бачачи, як інформаційні технології змінюють соціум на Заході, часто хочу приходу у владні кабінети когось молодшого за наших динозаврів, які можуть відрізнити хіба що туза від валета під час партії в преферанс, а на монітор досі кажуть "телевізор", про інтернет же чули в кращому випадку як про якусь щоденну газету.


16

Коментарі

128.05.11, 06:46

останнiй абзац здивував, тобто
молодь не йде в політику через "противсіхiв" ? Отакий легкий висновок?

    228.05.11, 08:06

    От тобі і пару слів

      328.05.11, 09:27

      Якщо взяти "Свободу", то там якраз більшість молоді, причому молоді розумної й політично активної.

        428.05.11, 11:47

        Каждое поколение уверено, что они были лучше, чем приходящее им на смену. Достаточно вспомнить свое детство и юность, что бы осознать это. Фраза "Нынешняя молодежь некуда не годится" не меняется веками. Думаю, что и у нас не все так плохо.

          Гість: Юріj

          529.05.11, 14:17

          Гарна стаття, але перепрошую - не кожна молода (та нехай і не дуже) людина схильна займатися політикою. Чи то від того, що тепер політика невід'ємно пов'язана з політиканством? Жити для держави, чи для себе - сьогоднішнім пріоритетом є останнє, і якщо хочете, називайте це "Моя хата скраю".
          Щодо політики, то від неї виникає закономірна відраза, бо потрапляють до вищих кіл влади пройдисвіти без мізерної частки патріотизму, або ж якщо потрапляють такі-собі ерзац-патріоти, то лише на гребені революції котра, на жаль, стається раз-в-ніколи.
          Ех, як бракувало нам Української Монархії свого часу((