Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Шістьдесят друга Заставка

"Золото познается в огне, человек в беде."

Любителям гостросюжетних новин є

http://blog.i.ua/user/3185020/710309/#advA_advC_710309_12452237

Сьогодні я пропоную на розсуд і осудsmile  історію в якій герой багато в чому схожий на мене, своєю манерою і життєвою тактикою, що правда він більш кріпчий і здоровіший за мене:

У шкільні роки, десь з 6 класу я почав грати на гітарі. Потім брав участь в шкільній групі як вокаліст. Приблизно з 1991 р. я став складати пісні про любов, про надхмарну далечінь, де, як мені здавалося, краще, ніж в цьому жалюгідному світі. Пробував записуватися на студіях і самостійно пробиватися в каламутних водах так званого українського шоу-бізнесу. Я не переслідував мету «стати зіркою», просто музика для мене - це саме життя, а пісня - випліскування з душі всього пережитого. Мої спроби пробитися самому, без спонсора, увінчалися неуспіхом, і я вирішив нічого в цьому напрямі до деякого часу не робити. В 1991 р. почав складати пісні і виступати на світських концертах під ім'ям Влад Слов'янський. До 1998 р. у мене було вже близько 50 пісень, в текстах яких більше була присутня туга, розчарування та безвихідь. І тут я познайомився з Богом.

Це відбулося в листопаді 1998 р. Практично одразу ж після покаяння я склав пісню «Все живе Тобою», яка і є заголовною піснею мого першого альбому. Вона визначає не тільки його стилістичний напрям, але і зміст, загальну концепцію. Перший альбом, який повністю присвячений Богу, називатиметься «Експресія».
А поки підвищую свою самоосвіту, оскільки Бог відкриває мені великі перспективи у сфері телебачення. В даний момент я навчаюся в Інституті культури за фахом режисер кіно і телебачення, виступаю під псевдонімом «Навін». Хочу виконати своє покликання в житті. Молюся про супутницю життя.

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/navin/index.htm

http://emmanuel.org.ua/ukr/II/music/regions/ukraine/navin/miracles/index.htm

3

Коментарі