хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пропагандисти Москви виграли матч "всуху"

  Олексій Гарань.  Історик-міжнародник, політолог, політконсультант, учасник багатьох "авантюрних" проектів, що стали успішними

На матчі у Львові Янукович, втрачаючи підтримку "рідних стін" і під тиском московських форвардів, віддав точний пас Тягнибоку, який і забив гол у власні ворота – збірної України. Відомий телекоментатор Ганна Герман, виправдовуючи гру Януковича, сказала, що дії Тягнибока зашкодять участі України у фінальних іграх на Кубок Асоціації з ЄС. На переконання Герман, такий результат збірної влаштовує Тимошенко, яка хоче вийти на заміну Януковича.

Московські тренери на післяматчевій прес-конференції висловили задоволення чудовою формою збірної російських пропагандистів.
9

Коментарі

111.05.11, 11:36

саме так

    Гість: Лютый Гриня

    211.05.11, 11:46

    А на самом деле россия разочарована. Провокация с законом о красных флагах, на которую купился Янукович, была рассчитана на куда более громкий эффект. А получилось, что флаги, под которыми было уничтожено минимум полтора миллиона западноукраинцев, вызвали минимум беспорядков. Нквдисты обосрались и слава богу! Точно так же и на другом конце украины, в Харькове. На литургию Кирилла удалось согнать аж 3 тысячи человек, из которых большинство безвольные бюджетники. О чем говорить?

      311.05.11, 12:09

      В т-о-ч-е-ч-к-у!

        411.05.11, 12:40

        Свобода - единственная сила, способная дать отпор российской мрази, распоясавшейся на украинской земле. Поэтому все, тявкающие о сотрудничестве Свободы и партии регионов, как раз и являются холуями партии регионов. Так как сейчас, кроме Свободы, реальной угрозы для партии донецких зеков-украинофобов не существует.

          Гість: bars13

          511.05.11, 13:52Відповідь на 2 від Гість: Лютый Гриня

          Везе нам на призедентів: цей як і його попередник обклався такими радниками тупими, як можна робити такі дурні вибрики в 60 років та сядь проаналізуй а потім говори. А Литвин молодець! Так требе вміти підставляти "ПАПІКА"