хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Фашистський меч кувався в СРСР (частина 3)

Німецькі командири не порушували заборон до певного часу й не готувалися до агресивних воєн на своїх полігонах. Вони робили це... на території Радянського Союзу. Сталін надав німецьким командирам усе те, чого вони не мали права мати: танки, важку артилерію, бойові літаки. Сталін виділив німецьким командирам навчальні класи, полігони, стрільбища, відкрив доступ німецьким командирам до найпотужніших у світі радянських танкових заводів: дивіться, запам'ятовуйте, переймайте. Сталін з якоюсь метою не шкодував засобів, сил і часу на відродження німецької ударної могутності. Навіщо? Проти кого? Звичайно, не проти самого себе! Тоді проти кого? Відповідь одна: проти Європи. Ще до приходу Гітлера до влади радянські лідери назвали його таємним титулом – Криголам Революції. Сталін розумів, що Європа вразлива тільки у випадку війни і що Криголам Революції зможе зробити Європу вразливою. Адольф Гітлер, не усвідомлюючи того, розчищав шлях світовому комунізму. Криголам Революції робив найбільші злодіяння проти світу й людства і своїми діями дав Сталіну моральне право в будь-який момент оголосити себе "Визволителем Європи", замінивши коричневі концтабори червоними. Комуністи самі визнають, що руками Гітлера вони розв'язали в Європі війну й готували раптовий удар по самому Гітлеру, щоб захопити зруйновану ним Європу. Викриваючи фашистів, ми зобов'язані викривати й радянських комуністів, які заохочували нацистів на здійснення злочинів і мали намір результатами їхніх злочинів скористатися. Цього цілком достатньо для того, щоб поставити радянських комуністів до стіни ганьби й посадити їх на лаву підсудних поруч із фашистами, а то й попереду.

18

Коментарі

12.05.11, 13:38

Я дізнався недавно,що святкування дня Перемоги увів Брєжнєв.Раніше не святкували.Чому почали святкувати аж через 30 років??

    22.05.11, 13:50Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Фронтовики не зрозуміли б!

      анонім

      32.05.11, 13:52

      историю перепишут еще не раз

        42.05.11, 14:00Відповідь на 2 від Fred Perry

        Фронтовики не зрозуміли б!Мої діди ніколи не одягали ордени та медалі!! Добре пам"ятаю,як дід сміявався та плювався при вигляді "ардєнаносцев"
        Так.Була війна.А чи була ця війна вітчизняною???

          52.05.11, 14:00Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

          Сталін між іншим, теж не святкував день Перемоги, для нього це був звичайний робочий день, тай при ньому таких святкувань у країні не відбувалось, як могли святкувати люди день смерті своїх батьків чи синів, дикість

            62.05.11, 14:02Відповідь на 4 від дТОЛЯізХорола

            так отож!

              72.05.11, 14:02Відповідь на 5 від zevs78

              дебільство влади меж не знає...

                82.05.11, 14:54Відповідь на 5 від zevs78

                Сталін між іншим, теж не святкував день Перемоги, для нього це був звичайний робочий день, тай при ньому таких святкувань у країні не відбувалось, як могли святкувати люди день смерті своїх батьків чи синів, дикістьОтож.А робити зараз святкування,коли вже й тих ветеранів(до яких я відношуся з повагою) нема-сміх та ,мабуть,і кощунство.

                  92.05.11, 14:54Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

                  Через 30 лет забылись потери.

                    102.05.11, 15:17Відповідь на 9 від фон Терджиман

                    Через 30 лет забылись потери.Просто :не було чого святкувати.
                    А Ви Стуса переклали???
                    Вже завтра оціню Ваш труд-зараз розбираю пошту.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна