хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Страсті й пристрасті

 

Сьогодні Страсна П’ятниця, а вже завтра депутати ломануться в різноманітні церкви з кошиками наперевіс. Не відставатимуть від них й міністри. А попереду звісно ж Янукович на білому гелікоптері. 

Стоятимуть вони в церкві сумирно, потупивши очі, тримаючи в руках свічечку. Їх уста ворушитимуться ледь помітно й майже невловимо й годі буде второпати, чи то промовляють молитву, чи то підраховують бариші від майбутніх оборудок. 

Взагалі то цікаво, які ж думки снують там, під черепною коробкою владних мужів. Чи є там смиренність, чи є там покаяння? 

А каятися їм не перекаятися, бо ж певно не існує жодної з десяти Божих заповідей, яку б вони не порушили. Особливо це стосується заповіді «Не вкради!». 

Та якщо їх послухати, то вони такі набожні, що мало не святі, то ж всім іншим громадянам держави годі й рівнятися до них. Тільки молитися й радіти, що в нас такі депутати й урядовці. 

Чи може навпаки – вони усвідомлюють свою гріховність й наввипередки сповідуються своїм духовникам? Наприклад Янукович кається в фальсифікаціях, Литвин у підступності, Чечетов в брехні, всі разом взяті в обдиранні українського народу. 

Втім, навряд чи. Швидше за все вони переконані, що депутатські, міністерські й президентські посвідчення, це свого роду індульгенція, котра разом з недоторканністю відпускає всі гріхи й піднімає над плебсом, котрий там борсається внизу в болоті гріховності. 

Вони стоятимуть завтра в різноманітних церквах, опустивши додолу очі й виношуючи плани власного збагачення за рахунок нашого збідніння. 

Ми бачитимемо їхні губи, котрі беззвучно щось там шепотітимуть, певно випрошуючи у Бога ще більшого багатства для себе й своїх близьких, й впадатимемо в гріх. В гріх ненависті, порушуючи другу з Двох Головних Заповідей Любові: «Люби свого ближнього, як себе самого». 

Та хіба їх можна полюбити? 

© R`n`R
10

Коментарі

123.04.11, 16:01

"Новий росіянин" приходить в Церкву. Купив десяток найдорожчих свічок поставив їх у самих багато забарвлених образів, як міг, помолився і пішов на вихід. На виході стоїть урна для пожертвувань. Він кидає туди 100 баксів і виходить на вулицю. Він просто фізично відчуває що йому пробачили усі його гріхи, що тепер йому до смерті супроводитиме тільки удача, і взагалі його тепер Бог зберігає.
Він сідає у свій Мерседес, і тільки він від'їхав від тротуару, мимо проноситься величезна вантажівка і зносить йому півмашини. "Новий росіянин" лежить на асфальті, ледве живий, в очах щире здивування і бачить, як до церкви під'їжджає БМВ. З нього виходить такий же "Новий росіянин", дістає 100 баксів і намагається кинути їх в урну.
Перший кричить йому:
- Братан! Не кидай! Вона не працює.

    223.04.11, 17:19

    Коли я бачу як вони в церкві моляться, в мене вираз на обличчі знаєте як , як , як.....
    ви колись їли кислюче яблуко?

      323.04.11, 18:23

      Из них такие верущие,как из слона балерина.
      Дешёвые понты,не более.

        423.04.11, 20:40

        Вы думаете, президент Мудакович знает хоть одну молитву?

          525.04.11, 05:02

          Скорее верблюд пролезет в иголье ушко, чем они попадут в Рай...