Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Солдатські кісточки...

Раніше я викладала в блогах замітку "Унікальне святилище під загрозою". У цієї історії на сьогоднішній день є продовження. Після мого звернення до природоохоронної прокуратури ТОВ "Граніт Групп" зупинило свою діяльність, але дозвільну документацію на початок гірничих робіт так і не надали на сільраду. А я, за дорученням громади почала звертатися  за підтримкою до громадських організацій. Відгукнулися і зацікавилися цією проблемою дві громадські організації і дві партії. І результат виявився досить продуктивний. Вони запросили обласне телебачення, яке вирішило зробити репортаж і викласти на європейському рівні. Сказано - зроблено. Приїхали не самі, а захопили з собою спеціаліста - біолога, який досліджував цю місцевість, і археолога, яка займалась розкопками. Взяли інтерв'ю у жителів села Недайвода, а потім поїхали на місце розташування майбутнього кар'єру. Але те, що побачили, вразило всіх! "Граніт груповські" варвари  почали бульдозерами знищувати святилище, яке ще не до кінця досліджене. Мало того, бульдозер зачепив окопи лінії оборони ВВВ і вигорнув кісточки солдата. Радувало тільки одне - природа сильніша ніж людські намагання знищити її - поле, оброблене гербецидами, оживало. "Сон трава" ( біолог в своїх висновках сказав, що такої популяції ніде навіть в Європі немає) всіяла все поле, і воно було все пухнасте з синенькими оченятами. Захопленню цьому видовищу не було меж. Пофотографували квіточки на згадку всі, хто там був.
Повернулися з поля ми досить пізно, тому в міліцію я зателефонувала на другий день зранку. Коли виїхала опер група, мене не запросили на місце події, самі кісточок вони не побачили і по телефону мені (з криком) стали погрожувати, що я скоїла злочин, за який буду притягнута до відповідальності. Але врешті - решт, вирішили заїхати за мною. В результаті, все ж таки, протокол був складений, кісточки в пакет зібрані. Чим ця історія закінчиться не знаю, Але те, що ми привернули увагу правоохоронних органів на вищому рівні надає нам надію. Можливо, що і Європа скаже своє слово...
20

Коментарі

17.04.11, 21:36

Дякую за те, що підштовхнули до написання цієї замітки. А то я все збиралася з думками, як це викласти.

    27.04.11, 22:36

    Знову дякую. Який ви уважний. Аж приємно.

      37.04.11, 22:51

      Я іноді ночами все думаю, що ж то за народ збудував те святилище. Це було раніше за скіфів і народ був не кочовий. Та ще й жертви були не кровні. Бо жертовний камінь стояв вертикально і полиця для жертв на рівні плечей. Археолог сама не може сказати впевнено про ці знахідки. Вона подібного не зустрічала. Якщо розкопки продовжити, там може відкритися архітектурний комплекс, що Стоунхендж відпочиває, в порівняні з ним.

        47.04.11, 23:00

        Кажуть, що вчора в новинах на першому національному був сюжет про це, але я не бачила.

          57.04.11, 23:12

          Ця тема взагалі специфічна і мало кому цікава. Може це тільки я їй такого значення надаю?

            67.04.11, 23:24

            Я зйомками не займалась. Тільки розповіла про конфлікт і про історію боїв за Криворіжжя в 43-44 роки. А знімальна група має авторське право на ці зйомки. То вони і повинні довести цю справу до кінця. Я не можу втручатися в авторські права. Тим більше, що вони і на Європейський рівень збираються донести цю інформацію.

              77.04.11, 23:45

              Вони обіцяли, що це буде фільм. А коротенький сюжет був в новинах, які я прогавила.

                88.04.11, 00:09

                Розголосу вони якщо не бояться, то хоч з ним рахуються. Спасибі вам велике за вашу активну громадянську позицію. Тримайте нас у курсі справи, будь ласка.
                Було б непогано, якщо ви вже робили знімки, також їх викласти, якщо не важко.

                  98.04.11, 00:12Відповідь на 7 від ЯКриворожанка

                  а ви спробуйте подзвонити тому кореспонденту і спросіть, чи не може редакція вислати вам на електронну пошту або викласти на файлообмінник відеоролік з тим сюжетом. Фільм може так і не з"явитися, якщо там замішані великі гроші, а ролік можно буде використовувати для подальшого пригортання уваги громадськості до цієї справи.

                    108.04.11, 00:19Відповідь на 9 від viktor67

                    Саме це я і збиралася зробити, але вже не сьогодні.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна