хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Президент "почує всіх"!

В приймальній Адміністрації Президента відмовились приймати звернення від громадськості

04-03-2011 12:23


Вчора головний консультант Адміністрації Президента України Ахметов Ігор Бахитович відмовився прийняти й зареєструвати звернення від Оргкомітету Громадянської Асамблеї України з пропозицією провести публічну дискусію у формі круглого столу за участі члені

Як повідомляє сайт Громадянської Асамблеї України, вчора головний консультант Адміністрації Президента України Ахметов Ігор Бахитович відмовився прийняти й зареєструвати звернення від Оргкомітету Громадянської Асамблеї України з пропозицією провести публічну дискусію у формі круглого столу за участі членів Науково-експертної групи з підготовки Конституційної Асамблеї, представників Оргкомітету Громадянської Асамблеї України, Громадянського Конституційного Комітету та експертів-конституціоналістів і правозахисників. На його думку, оформлення звернення не відповідало вимогам Закону України „Про звернення громадян”, оскільки на ньому не було печатки ГАУ. Також І. Ахметову знадобилася офіційна реєстрація Асамблеї. Коли ж подавач звернення зауважив, що в названому законі ні у ст. 5 „Вимоги до звернення”, ні в іншому місці не говориться про те, що на зверненні має бути печатка (цей закон стосується фізичних осіб й апріорі не може містити таку вимогу), Ігор Бахитович почав вимагати підтвердження наявності експертів-конституціоналістів у складі ГАУ. На питання „Яким документом має підтверджуватись „експертність” людини?”, головний консультант сказав, що його б влаштувало, наприклад, посвідчення заслуженого юриста України. Таким чином простий клерк взяв на себе повноваження не лише реєструвати адресовані не йому звернення, але й фільтрувати інформацію, яка надходить до вищих посадових осіб через приймальну Президента України. А також самочинно визначив вимоги, за якими він прийматиме документи. Спроба пояснити повну абсурдність подібних вимог виявилася невдалою, і в підсумку звернення Оргкомітету Громадянської Асамблеї України до голови Науково-експертної групи з підготовки Конституційної Асамблеї Леоніда Кравчука з копіями Президенту України Віктору Януковичу, Голові Адміністрації Президента Сергію Льовочкіну та Першому заступнику голови АП Олені Лукаш довелось надсилати рекомендованим листом з повідомленням про вручення.
23

Коментарі

14.03.11, 13:52

Я добре знайомий з цим процесом і знаю, що він працював за Кучми, а за Ющенка все абсолютно ліквідовано, аж навіть кілька керівників областей жалілись, що не можуть отримати відповіді на свої звернення до Президента.
Зараз так само: що листом надсилай, що в голос посилай - відповіді від президента ніякої не дачекаєшся, хіба що в СІЗО покаєшся...

    24.03.11, 13:57Відповідь на 1 від Богдан Бо

    А ми отримували. Але краще б не отримували. Відповідь була такою, що зовсім нас не стосувалась, Таке враження, що це був заготовлений шаблон, який вони усім розсилають, тільки міняють прізвища.

      34.03.11, 19:29

      Гады!

        Гість: Атолл

        45.03.11, 07:26

          55.03.11, 19:18

          Ахметов Ігор Бахитович... Авжеж - донецькі почують всіх

            65.03.11, 19:26Відповідь на 5 від nolofinve

            Азаров так само почув потреби народу. Обіцяють скоротити у Криворізькій районній лікарні два відділення. Хірургічне і гінекологічне. Я мовчу про мед персонал (куди їм тепер?), але ж хворих тепер куди? Прямо у до обласної лікарні звертатись?

              75.03.11, 20:29Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              В Харкові скоротили цілий тубдиспансер... А цим куди? Заражати здорових?

                85.03.11, 20:31Відповідь на 7 від nolofinve

                Куди дійдемо?

                  95.03.11, 20:32

                  Дурням закони не писані

                    105.03.11, 20:37Відповідь на 9 від Лінулька

                    Ні, вони свої пишуть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна