Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Дідуся Тимошенко хочуть увічнити

У місті Снятині на Івано-Франківщині з'явиться меморіальна дошка дідусеві Юлії Тимошенко Абраму Капітельману.

Про це повідомив депутат Івано-Франківської облради від фракції БЮТ, почесний краєзнавець Прикарпаття Зіновій Бойчук, повідомляє "Остров".

"Ніякої проблеми я в цьому не бачу. Ось, наприклад, батьку Віктора Ющенка встановили погруддя у Великих Кам'янцях", - сказав він.

"Чому ж краєзнавці не можуть відновити пам'ять про дідуся Юлії Володимирівни Абрама Капітельмана, який працював директором третьої єврейської школи в місті Снятині в довоєнний час", - зазначив депутат.

"Я знайшов архівні документи, і на даний момент готую подання міському голові і в раду міста Снятина про дозвіл на встановлення меморіальної дошки на будинку, де проживала сім'я Капітельмана", - заявив Бойчук.

Як йдеться у повідомленні, "меморіальну дошку депутат хоче встановити за свої гроші, хоча також планує звернутися до городян за пожертвуваннями, і для цього планує відкрити спеціальний рахунок у банку".

"Я вважаю, що для Снятина ця подія буде мати винятково позитивне іміджеве значення, адже така відома постать як дідусь Тимошенко зможе приваблювати туристів не тільки з України, а навіть з-за кордону", - говорить Бойчук.

П'ятниця, 03 вересня 2010

Звідси

Таке згадалося, мабуть щось навіяло.
13

Коментарі

14.02.11, 20:15

Часом не передвиборча травля Сені БЮТом навіяла?

    24.02.11, 20:38Відповідь на 1 від Люстерко

    Часом не передвиборча травля Сені БЮТом навіяла?
    Танета, я помітив, не дуже любить свою тезку
    І правильно робить.

    А всі ці "зехери" однаковою мірою використовують і сердешні і блакитні, бо варті одні одних.

      34.02.11, 20:41Відповідь на 2 від Perovdupu

      я думаю, не просто не любить, вона бачить і розуміє те , що поки іншим не дано побачити, їх засліплює, любов, навіть не любов, а сліпе поклоніння "білій і пухнастій богині".

        44.02.11, 20:48

        Якщо цей чоловік дійсно чесно працював і багато зробив доброго для людей та їхніх дітей (я не акцентую на тому, яка саме школа та з якою мовою навчання) у цьому містечку - чому б і не увічнити його пам"ять?..
        Тоді буде краще зрозуміло, у кого вдалася така розумна Юлія Володимирівна. Напевно, дідусь мав би гордитися такою онукою. А їй було на кого рівнятися.
        Я це добре розумію, адже я сама дочка вчительки, мені мама весь час нагадувала, щоб я її не зганьбила, я мала бути кращою за інших.
        Думаю, хоч би ця дошка не стала приводом для додаткового цькування Юлії Володимирівни, адже у нас є політсили та окремі громадяни, навіть тут, на форумі "Фокуса", які вважають, что головне - це чистота крові.
        І якщо це робиться задля приваблення лише туристів і мета виключно комерційна - це інша справа.

          54.02.11, 20:59Відповідь на 1 від Люстерко

          Часом не передвиборча травля Сені БЮТом навіяла?
          До речі - абсолютно доречне зауваження! Як на Яцека тоді "з любовію" накинулись всі тимохині PR-аси, захоплено розхвалюючи його кошерне походження. Будемо сприймати це як прояв тимохіної заздрості.

            64.02.11, 21:07Відповідь на 3 від Люстерко

            я думаю, не просто не любить, вона бачить і розуміє те , що поки іншим не дано побачити, їх засліплює, любов, навіть не любов, а сліпе поклоніння "білій і пухнастій богині".Баґіня!
            Важко переконувати навіть патріотично налаштованих друзів у тому, що не варто акцентуватися на конкретних особах від політики. Всі лідери молодці доти, доки вектор їхньої дії збігається з вектором України.

              74.02.11, 21:26

              Это называется "Цирк на дроті". Неужели люди вообще лишены разума?

                85.02.11, 00:03

                Мені дуже смішне слово "противсіхи". Я у відповідь придумав
                слово "незаюлькіни"

                  95.02.11, 12:14Відповідь на 4 від Ir@o

                  Якщо цей чоловік дійсно чесно працював і багато зробив доброго для людей та їхніх дітей (я не акцентую на тому, яка саме школа та з якою мовою навчання) у цьому містечку - чому б і не увічнити його пам"ять?..Правильно! А также всех других жителей этого села, которые, уверен, не менее достойны, благодаря своему труду.
                  Но это ведь просто получится дубликат кладбища.

                    105.02.11, 14:51Відповідь на 8 від дТОЛЯізХорола

                    Мені дуже смішне слово "противсіхи". Я у відповідь придумав
                    слово "незаюлькіни"
                    Незаюлькіни, незаяничі... це все добре, але ж ми "противсіхи", бо на цих виборах не бачили різниці між цими двома кандидатами. А тих, хто зробив свій "конкретний" вибір з поправкою "із двох зол вибирають меньше", пропоную називати "ШОПОПАЛОІСТИ".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна