хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Новорічне свято для дітей у Харкові

http://sna.in.ua/?p=6436 26 грудня 2010 року Харківський осередок Організації «Патріот України» та обласне об’єднання «Просвіта» влаштували свято у «Гармонії» – притулку для дітей, тимчасово позбавлених батьківської опіки.

Програмаскладалася з театралізованого виступу, присвяченого зимовим святам, як то дню Святого Миколая, Новому року, вікторини та спортивних змагань. Безпосередніми учасниками дійства ставали самі дітлахи. І якщо спочатку вони трохи соромилися, то за лічені хвилини малі розбишаки вистрибували одне поперед одним, рвучись до імпровізованої сцени. Мали місце також колективні виступи. Діти розповідали вірші, співали пісень. Разом з гостями заспівали «Ой хто, хто Миколая любить». Під час вікторини з народознавства вихованці дитячого будинку проявляли ерудицію, відповідаючи на запитання гостей.  І винагороди за виступи не змушували  довго на себе чекати. Але молодь мусить розвиватися не тільки інтелектуально та духовно. Тому продовженням новорічного свята стали спортивні змагання, які проводив член «Просвіти», Президент Українського Бійцівського Клуба (U.F.C.), багаторазовий призер турнірів з М1 та бойового самбо   Антон Бєстаєв разом з друзями. Конкурси виявили серед вихованців переможців у таких фізичних вправах, як присідання та відтискання. Нагороджувалися найсильніші та витриваліші як серед дівчат, так і серед хлопців. Офіційна частина свята скінчилася виконанням Державного Гімну України. Опісля свята малюки довго ще не хотіли прощатися з новими друзями.

Але гіркоту розставання трохи підсолодили пряники, які патріоти передали їм «від Святого Миколая». Усміхнені обличчя дітей та усвідомлення того, що хоч якось вдалося порадувати молодих Українців, яким не пощастило мати родину, стали винагородою для молодих патріотів та просвітян.

9

Коментарі

130.12.10, 23:19

Молодці!!!

    231.12.10, 10:24

    Молодцы

      331.12.10, 13:43