Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Нова влада Полтави: від декларацій – до дій

Громадські активісти Полтави очікують від нової влади Полтави кардинальних змін. Реформування житлово-комунального господарства, створення нових робочих місць, впорядкування роботи міських ринків. За словами активіста ВГО Альянс «Майдан» Тараса Токаря, це найбільше турбує полтавців.

На думку Т.Токаря, новій владі Полтави слід пам’ятати, що вона отримала від полтавців високий рейтинг довіри. Вагомий «внесок» для створення довіри зробила попередня влада Полтави, яка почала працювати тільки протягом останнього року свого володарювання. Але, при цьому, не зробивши кардинальних кроків для вирішення нагальних проблем.

Активіст ВГО Альянс «Майдан» Тарас Токар закликає міську владу Полтави реформувати громадську колегію при Полтавському міськвиконкомі, долучивши до її роботи людей, які реально допомагають полтавцям вирішувати нагальні проблеми. На думку Т.Токаря, тільки співпраця між оновленими складами міської ради і громадської колегії може дати ефективний результат у створенні гідних умов проживання територіальної громади.

"Майдан".
11

Коментарі

115.11.10, 23:52

"За словами Тараса Токаря"
"На думку Т.Токаря"
"Тарас Токар закликає"

Ура! Детской библиотеке быть!

    215.11.10, 23:54Відповідь на 1 від CKB

    Дитяча бібліотека матиме приміщення ще краще, ніж те, що у неї забрали. Добре, що ти про неї ще пам'ятаєш.

      316.11.10, 08:34Відповідь на 2 від Тарас Токар

      Дитяча бібліотека матиме приміщення ще краще, ніж те, що у неї забрали. Добре, що ти про неї ще пам'ятаєш.Так болить же ж мені за нашої нації буття.

        416.11.10, 08:48Відповідь на 1 від CKB

        а чего? глядишь Тарас станет городским головой

          516.11.10, 16:42

          До речі, Совість України здається ще в Вінницькій області показали пристойний результат?