Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Соціал-Nаціоналістичне спортивне свято в Люботині

http://sna.in.ua/?p=5420 Люботин – невеличке містечко на Харківщині. Засноване У 1650 р. слобідськими козаками. До ліквідації козацької автономії було сотенним містечком Харківського Слобідського козацького полку. З побудовою залізниці повз Люботина наприкінці ХІХ століття слобода поступово перетворюється у промислове місто. У 1905 році місто відзначилося в історії проголошенням Люботинської республіки, яка хоч і проіснувала всього лише 10 днів, але породила серед люботинців безліч байок і легенд.

На початку ХХІ століття Люботин являє собою особливо яскравий приклад невеликого українського містечка. Три найбільші міські підприємства (Спирт.завод, Дріжжевий завод і лікеро-горілчаний завод) випускають три види відомих на всю країну отрут (відповідно спирт, самогонні дріжжі та горілку). Місцевою молоддю не займається ніхто. Ціле покоління загрожує скотитися в алкогольну прірву. Ті одиниці, які побачили альтернативу алкоголю у спорті просто не мають можливостей для тренувань. Їм доводиться або їздити в Харків, за тридцять кілометрів, або будувати собі тренувальні майданчики власноруч.

Так, на самому початку існування незалежної України, сповнений оптимістичних очікувань від нової власної держави, місцевий тренер, чемпіон СРСР з боксу Олександр Жорник власними зусиллями побудував на своєму районі спортивний майданчик. Але йшов час, вихованці тренера, не маючи бажання працювати на горілчаних виробництвах і поповнювати ряди алкогольно-залежних, змушені були заробляти на життя в обласному центрі. Сам тренер постарів і не міг вже підтримувати порядок на майданчику, що поступово ставав Меккою для місцевих алкашів і крадіїв металу. За кілька років майданчик перетворився на сміттєзвалище.

Але зусилля тренера не пройшли марно. Його вихованці, отримали вищу освіту, пройшли службу в армії, знайшли собі нормальну роботу. Здоровий спосіб життя і здорове мислення привели їх в ряди соціал-націоналістичного руху.

Ініціативною групою люботинських соціал-націоналістів в рамках кампанії «Здорова Nація проти деградації» було вирішено відновити спортивний майданчик в Люботині.

14-15 жовтня містом були поширені плакати і листівки із запрошенням прийти на суботник по відновленню спортивного майданчика.

16 жовтня в Люботин на підтримку місцевих соціал-націоналістів приїхали ідейні побратими з Харкова, Одеси та Крима. Суботник підтримали й місцеві мешканці. Поряд з соціал-націоналістами працювали навіть місцевий український священик та цілий гурт дітей. Зусиллями місцевих соціал-націоналістів були засипані ями при під’їзді до майданчика, вивезено вантажівку сміття, відновлено турнік, рукохід, розбито волейбольний майданчик та дитячу пісочницю, поставлений тренажер для пресу та додатковий турнік.

Наступного дня, 17 жовтня, майданчик був відкритий. Відкриття відбулося у формі дитячого спортивного свята. На новій пісочниці діти побудували величезну пісочну фортецю, облаштовану всім необхідним від нападу іграшкових чужинців. Потім були проведені спортивні конкурси для дітлахів з відтискання (для хлопчиків), акробатики (для дівчат), челночного бігу та перетягування канату. Найвеселішим конкурсом для дітей виявилася вправа «діти проти велетня», в якій збірна люботинських дітей змагалася у перетягуванні канату з представником соціал-націоналістичного Криму, який приїхав підтримати добру справу люботинських побратимів. До речі, діти перемогли понад 100-кілограмого велетня. Отже, ми маємо здорове покоління, треба його тільки належно виховати.

Молодь – це майбутнє Nації. Тепер люботинська молодь має можливість повноцінних фізичних тренувань на спортивному майданчику та повноцінного духовного розвитку в лавах місцевого представництва СNА.

МАЙБУТНЄ НАЛЕЖИТЬ НАМ!

9

Коментарі

118.10.10, 22:35

майбутнє належить нам!

    219.10.10, 08:36

    тоді порадуємося за них

      319.10.10, 09:11

        420.10.10, 11:14

          520.10.10, 12:49