Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Форум видавців – дітям

Видавництво «Навчальна книга – Богдан» братиме участь у Всеукраїнському книжковому ярмарку «Форум видавців – дітям», який триватиме з 29 квітня по 1 травня у м. Львові.

Програма презентацій нашого видавництва:

29 квітня
13.00 –Презентація серії дитячих книг «Пригоди Петсона та Фіндуса» («Петсон, Фіндус і переполох на городі», «Як Фіндус загубився», «Петсон, Фіндус і торт на іменини», «Полювання на лиса», «Петсон, Фіндус і намет»).
14.00 - Презентація книг М. Чумарної:
- дитячих видань «Так чи не так», «Кумедна читанка. Від А до Я», «Буквар»
- серії книг «Золоте руно»: «Золотий Дунай» (символіка української пісні), «Тридев’яте царство» (символіка народної казки), «Тройдерево» (антологія української обрядовості та звичаєвості)
15.00 - Презентація видань, присвячених Великому Кобзареві: «Кобзар», «Кобзарик», «Тарасове перо»
16.00 – Презентація серії книг «Скарби Сходу»: «Анекдоти про Муллу Насреддіна» та «Антологія перського гумору» у пер. Р. Гамади, «Книга папуги» у пер. Я. Полотнюка
17.00 – Презентація книг «Голубині пастелі» Є. Концевича, «Пригоди сновиди» В. Васильчука, «Стрибаюче місто» та «Одинадцять казок про дванадцять місяців» С. Прудник, «Мовна лікарня. Пригоди Лєрки Севрючки» Л. Мовчун, «Першокласні історії» Н. Воскресенської, «Осіння ластівка» В. Корнієнка, «Сто потайних дверей, або Пригоди джури Михайлика» О. Германа

30 квітня
12.00 – Презентація художньо-пізнавальних видань Є. Білоусова «Степан Руданський – поет, перекладач, лікар», «Лесина пісня», «Тарасове перо»
13. 00 – Презентація видань В. Паронової: «Заповіді блаженств», «Іспит милосердя»
14.00 - Презентація дитячих видань А. Куркова «Казка про пилососика Гошу», «Школа котоповітроплавання», «Велика повітроплавна подорож»
15. 00 – Презентація дитячого видання Р. Кіплінга «Такі собі казки» з ілюстраціями автора та поетичної збірки білінгви Р. Кіплінга «Межичасся»
16.00 - Презентація серії поетичних антологій «Дивоовид» в упорядкуванні І. Лучука: «Дивоовид», «Літургія кохання», «Свого не цурайтесь», «Вертоград», «Зелене Око»
17.00 - Презентація першої україномовної інтерпретації серії книг «Лихо та й годі»: «Поганий початок», «Зміїна зала», «Величезне вікно», «Злощасний тартак»

1 травня
12.00 – Презентація україномовного видання Л. Керрола «Пригоди Аліси в Дивокраї, що їх автор переповів для малят», всесвітньо відомих видань «Пригоди Аліси у Дивокраї», «Аліса в Задзеркаллі»
13. 00 – Презентація видань для найменших читачиків: «Вереснята» С. Бондаренка, «Сумна історія» Г. Фальковича, «В Поторочі чорні очі» А. Григорука, «Перша книга дошколярика. Абетка» Т. Будної,
14.00 – Презентація перекладних україномовних дитячих видань «Томасіна» П. Ґелліко, «Зникла картина» К. Каспаравічюса, «У страху великі очі» Ганни та Клауса Гаґеруп, «Ян, що не знав страху» Б. Антоняк, «Старша сестра, чужий брат» П. Маара, «Вітер у вербах» К. Грема, «Життя та пригоди Санта Клауса» Л. Баума, «Їжачок в тумані» С. Козлова, «Пітер Пен» Дж. Мак-Коркран
15. 00 - Презентація нового видання серії дитячих книг «Світовид» «Казки для дітей та родини» братів Грімм
16.0 0 – Презентація видання У. Ле Ґуїн «Чарівник Земномор’я»
 
8

Коментарі

127.04.10, 10:37

" Презентація першого україномовного видання Л. Керрола «Пригоди Аліси в Дивокраї, що їх автор переповів для малят»,
Да, это благодатный материал для переводов.

    227.04.10, 10:38Відповідь на 1 від фон Терджиман

    так благодатний

      328.04.10, 02:24

      Шо до Київа не їдуть висталятися? Співрозуміння не знаходять? Чи коштів на київські тарифи не вистача?

        428.04.10, 09:14Відповідь на 3 від Put-nick

        Шо до Києва не їдуть висталятися? Співрозуміння не знаходять? Чи коштів на київські тарифи не вистача?Чому ж ? наше видавництво завжди бере участь у різноманітних книжкових форумах в нашій країні і за її межами

        http://www.bohdan-books.com/about/