Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Юля-дуля, або: можете не прощатись

Не дуже етична назва статті, яку я збирався зробити на темі: «Плюси і мінуси Юлії Тимошенко», коли раптом вияснилось, що позитивного нема… Дійсно, я не можу знайти чогось такого, що є просто позитивним у діях пані Тимошенко починаючи від 2005 р. «Просто позитивним» я називаю те, що всі: і вороги, і друзі, - визнають як правильний вчинок і гарний результат.
Якщо ніхто не зможе применшити вагу Юлії Тимошенко у боротьбі «Україна без Кучми», а тим більше у Помаранчевій революції, то подальша її діяльність є… Навіть не знаю як це виразити однозначно? Як про мене, це було шикарним блефом. Тобто українською: суцільним обдурюванням! Або давайте посперечаємось і ви мені наведете реальні успіхи пані Тимошенко, окрім виборчих і рейтингових, які і є результатом обдурювання . Мене цікавлять реальні успіхи, матеріалізовані, як ось:  «Тимошенко почала коли газ для України постачали з Росії по 50 дол. за 1тис. куб., а пішла досягнувши 650!» Заслужила звання Героя! Щоправда Росії, а не України, але заслужила! Ну і так далі.  
Одразу зазначу для тих, хто судить інших по собі, що я не був ворогом Тимошенко і тільки недавно ним став. Більше того: я активно захищав її у період арешту і знаходженні у Лук’янівській в’язниці – розсилав за власний кошт телеграми про ганебність цього процесу тощо. Для мене тоді вона була праобразом Жанни д’Арк, яка вийшла на прю в часи повної неволі і «безпредела» Кучми, Медведчука та Януковича в Україні. Але, на превеликий жаль, це була не патріотка, а банальна авантюристка, яку обставини змусили грати роль опозиціонерки. Обставини! Не віра і духовність, а просто іншого вибору не було у Юлії Тимошенко після того, як вона «не пришлась ко двору» татуся Кучми. Точніше, як я догадуюсь, вона їх обшахраювала і то як годиться – геніально, довести неможливо, а грошики тю-тю…
Ти дивись! Несподівано гарно виникло оте «тю-тю…» Чудова думка щодо Тимошенко: Юля – час тю-тю! Прощатись. І на біса в біса розбиратись в її генезі та доробку, як і заодно її команди – геть з пляжу, недоумки! Цього разу не вистачило вам талану обдурити людей!
І для чого тут щось аналізувати? Лікар дошукується діагнозу, щоб вилікувати пацієнта, а в нашому випадку краще відспівати «Со святими упокій» всій політичній формації БЮТ разом з особою, якою його обізвали.  Амінь.
 

69%, 38 голосів

24%, 13 голосів

7%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
19

Коментарі

Гість: paulVersan

111.02.10, 16:11

напиши ей,она тебе твои власні кошти поверне

    Гість: djeromo

    211.02.10, 16:14

    Тимошенко авантюристка, ворюга, и придурковатая тварь , с неумереными амбициями, которая во-что-бы-то ни стало хочет власти . Хотя не знает зачем .

      Гість: Malef(banned)

      311.02.10, 16:16

      3 голоса за патриотку
      *ебаный стыд*

        анонім

        411.02.10, 16:21Відповідь на 1 від Гість: paulVersan

        Пусть вернет газ по 50 долларов вместе с посредниками!

          анонім

          511.02.10, 16:22Відповідь на 2 від Гість: djeromo

          Тимошенко авантюристка, ворюга, и придурковатая тварь , с неумереными амбициями, которая во-что-бы-то ни стало хочет власти . Хотя не знает зачем .далеко не придурковатая, а наглая и хитрая тварь, и власть ей нужна чтобы воровать дальше, и без власти (неприкосновенности) её скорее всего посадят - в России дело не закрыто, а приостановлено, а в Штатах только активизировано, так что без власти ей

            Гість: djeromo

            611.02.10, 16:27Відповідь на 5 від анонім

            Так вот именно , была бы умной , съебалась бы к мужу , где он там он у неё живёт ? Наверно купленый за ,,бугром`` замок и наворованое бабло охраняет. А так , амбиции у неё . Власти ещё захотелось . Реванш взять . Перебздела тогда , когда дело открыли по факту воровства денег . А дебилы есть , ещё и голосуют за неё . Забыли , что благодаря ей без света и газа сидели .

              711.02.10, 16:36

              Бо!!! Я Вас починаю впізнавати! За Вашим аватаром, часом, не працює група різних людей з діаметрально протилежними поглядами???
              Не ображайтесь! Я знаю, що Ви патріот!

                анонім

                811.02.10, 16:41Відповідь на 6 від Гість: djeromo

                Так вот именно , была бы умной , съебалась бы к мужу , где он там он у неё живёт ? Наверно купленый за ,,бугром`` замок и наворованое бабло охраняет. А так , амбиции у неё . Власти ещё захотелось . Реванш взять . Перебздела тогда , когда дело открыли по факту воровства денег . А дебилы есть , ещё и голосуют за неё . Забыли , что благодаря ей без света и газа сидели .в том то и дело, что её Шурик - один из мажоритарных акционеров "ПриватБанка". Сечёшь, какое поле для "деятельности" ...

                  911.02.10, 16:48

                  Тимошенко - отъявленная аферистка с криминальным прошлым и диктаторскими замашками,которая пытается создать себе имидж эдакой золушки-великомученицы что все время працює, а плохие бандыты ее обижают.
                  К сожалению пока у нее это получается неплохо - дальновидных людей в Украине мало,а основная масса ведется на пафосные речи,лживые обещания и смазливую мордашку.
                  Поверьте - меня отнюдь не радует голосовать за Януковича,но это единственный способ не пустить во власть эту ненасытную тварь.

                    Гість: djeromo

                    1011.02.10, 16:49Відповідь на 8 від анонім

                    Какой ещё Шурик !? На все вопросы - ,, где находится её муж`` она отвечает , что прячет его где-то , поскольку боитря пресинга на её семью . Только идиота зятя показывает , да дочку .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна