Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Круто відзначили Крути

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 75/2010
Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті

Ураховуючи результати проведених наукових досліджень, визнаючи на державному рівні видатну роль учасників боротьби за незалежність України у XX столітті, з метою їх вшанування, відновлення історичної справедливості та правдивої історії українського визвольного руху XX століття постановляю:

1. Визнати учасниками боротьби за незалежність України у XX столітті осіб, які брали участь у політичній, партизанській, підпільній, збройній боротьбі за незалежність України, в тому числі у складі формувань Української Центральної Ради, Української Народної Республіки, Західно-Української Народної Республіки, Української Держави (Гетьманату), Української військової організації, Організації народної оборони «Карпатська Січ», Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, Української головної визвольної ради та інших військових формувань, партій, організацій та рухів, що ставили за мету здобуття Україною державної незалежності.

2. Кабінету Міністрів України розробити разом зі Службою безпеки України та за участю Національної академії наук України і внести в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України проект Закону України «Про правовий статус учасників боротьби за незалежність України у XX столітті».

3. Міністерству освіти і науки України, Українському інституту національної пам'яті розробити за участю Національної академії наук України для навчальних закладів методичні, просвітницькі та інші матеріали, присвячені боротьбі за незалежність України у XX столітті.

4. Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям уживати в установленому порядку заходів щодо гідного вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті, в тому числі з активізації патріотичного виховання молоді та просвітницької роботи, найменування у населених пунктах вулиць, площ, бульварів, парків та скверів, навчальних закладів та закладів культури на честь визначних учасників боротьби за незалежність України у XX столітті та подій, пов'язаних з українським визвольним рухом XX століття.

5. Запропонувати органам місцевого самоврядування здійснювати заходи щодо вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

28 січня 2010 року

77%, 24 голоси

19%, 6 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
14

Коментарі

129.01.10, 17:10

столько вреда стране, сколько ющ, ещё не один презик не наделал.
достаочно того что своими прославлениями неудачников, голодоморными геноцидами и т.п. пытался всю страну превратить в вечно обиженных самовлюблённых свидомых. и сейчас своими указами пытается пробить себе дорожку в парламент, за счёт созданной за пять лет паствы.

    229.01.10, 17:22Відповідь на 1 від Q2

    Приймаю, хоча Кучма гірший, але то окрема тема.

      329.01.10, 17:25Відповідь на 2 від Богдан Бо

      тем что при нём страна работала?

        429.01.10, 17:33Відповідь на 3 від Q2

        Слухай, не грай вар’ята: працюва... Валилась до бісової мами... Ти ще Чорноморський флот згадай, як його знищили, а скільки заводів припинило існувати - заглянь статистику.

          529.01.10, 17:36Відповідь на 4 від Богдан Бо

          количество порезанных на металл заводов при двух сроках кучмы и одном юща - несравнимы. и мне не нужна статистика, мне достаточно по городу проехать.
          а где сейчас чф?

            61.02.10, 16:44Відповідь на 5 від Q2

            Знаєш, якби Ющенко міняв всю місцеву владу на своїх ставлеників, чого я сподівався, - він би і відповідав за це, але він залишив місцеву владу такою, якою її обрали місцеві люди! Місцеві обрали - ті обікрали-розікрали, а вина на Ющенку, а ти і ви усі! наче не винуваті, що тупо спостерігали, як вас обкрадали, заводи нищили ваші ж обранці...
            Давай не пенди зайве, якщо голову маєш на плечах, а не вічне джерело словоблуддя...

              72.02.10, 18:09Відповідь на 6 від Богдан Бо

              а чё ты нервничаешь? )
              свидомые любят юща только за то что он позволил им гавкать на москалей и объявил их справжнимы украйинцямы. а больше ничего убогим и не надо. поэтому вы его так рьяно защищаете.
              вот если бы - офигенный аргумент. пасечнику место на пасеке, что ющ убедительно доказал своим президенством. если не умеешь или не хочешь руководить государством, не хрен корчить из себя демократа. а вот с точки зрения интересов америкосов ющ сделал всё что от него требовалось, без всяких если бы...

                85.02.10, 18:10Відповідь на 7 від Q2

                А можеш щось нормально сказати?
                Шо все на ющі заклинило, на свидомих?
                Про щось своє можеш? Ідеї, пропозиції, думки?

                  95.02.10, 18:31Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  А можеш щось нормально сказати?нормально это что-то типа славаукраини или москали падлюкы? )

                  Шо все на ющі заклинило, на свидомих?а у вас тут больше ничего и не обсуждается ) ну, вообще если долго повторять одно и тоже, то может даже самые отмороженные фанатики начнут подозревать что мир вокруг них не такой примитивный как они.

                  Про щось своє можеш? Ідеї, пропозиції, думки? не в этом сообществе и не с этим контингентом )

                    1016.02.10, 15:16Відповідь на 9 від Q2

                    Понято!
                    Принято!