хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

8 грудня 10 років від дня утворення Союзної держави РФ+Білорусь

8 грудня 10-річчя від дня утворення Союзної держави
Росії і Білорусі.



Не можу не привітати братів-слов’ян. Хоча, перепрошую, у випадку з Російською Федерацією - не тільки братів-слов’ян, але й ще братів-башкірів, братів-татар, братів-ненців, чукчей, чувашей та й не такий я сильний, щоб перелічити всі братські нації, які живуть в Росії. Коли ми кажемо про наше братерство, чомусь апелюємо тільки до слов’ян...

Але я не про те. Все ж таки, у сусідів свято! І я щиро їх вітаю з цим святом. Так багато зроблено за 10 років! Правда я чув по радіо, що газ по внутрішнім цінам для Білорусі можливий тільки в тому випадку, якщо Білорусь буде суб’єктом федерації. А пан Лукашенко вже зробив багато - повернув радянський прапор, забув (якщо знав) білоруську мову, ще й зробив так, щоб її забули максимально велика кількість з мешканців країни. А от поміняти свою посаду президента на посаду губернатора Білоруської губернії, чи то Білоруського краю... Наскільки я бачу, поки що не хоче.

От і бачу я інколи по ТВ міцні братерські обійми двох країн Білорусі та Російської Федерації (http://www.100p.com.ua/statti_2/sojuzna_derzawa.html).

Дякувати Богові, ми наразі можемо поспостерігати за тим, що може зробити любов уряду РФ з братніми країнами. Тихо спостерігати, й розмірковувати, думати...

Чогось з цього приводу крутиться в мене пісня представника російського року українського походження - Сергія Чігракова (Чіжа) - "Солдат на привалі". Не зовсім в тему, але якось вона темі цій співзвучна... Її я у власному виконанні приєднаю до цієї замітки.

А взагалі, я не зі злості це пишу, боронь Боже. Щиро вітаю народи цих країн з наступаючим святом, якщо воно для них свято. А як для мене, то не все тут однозначно, тому й напрошується деяка іронічність, вже даруйте мені...


Путін закликав гідно підготуватися до святкування ювілею Союзної держави

18

Коментарі

12.12.09, 21:46

злобненький лицемерненький нацик ) ничего полезного не написал, зато себя попалил.

    Гість: Malef(banned)

    22.12.09, 21:55

    Лицемерие от и до

    если говоришь - делай это прямо

      32.12.09, 21:56

        42.12.09, 22:01Відповідь на 2 від Гість: Malef(banned)

        Перепрошую, а що Ви мені пропонуєте робити? Я не говорю, а розмірковую. А в роздумах можуть бути певні суперечності. А з приводу теми діяти ані "прямо", ані "криво" - мені немає чого.
        P.S. а думати інколи корисно, поміркуйте над цим на дозвіллі...

          52.12.09, 22:23Відповідь на 3 від PATRIOT@

            Гість: Malef(banned)

            62.12.09, 22:31Відповідь на 4 від Андрій Guard

            Белоруссия посылает гуманитарную помощь Украине. Думай.

            Да то что ты думаешь и ежу понятно (предмет и результат я имею в виду).

            А то что твоя заметка полна лицемерия это факт и ты сейчас тщетно пытаешься прикрыться размышлизмами и прочей шелухой. Ты под предлогом лицемерного поздравления и пихаешь результат твоих раздумий. Ты говоришь о иронии, но это самое обычное лицемерие.

              72.12.09, 22:41Відповідь на 6 від Гість: Malef(banned)

              1. Дякую Білорусі за гуманітарку. Правда від тебе щойно про це дізнався, але дякую.
              2. Ти висказав свою думку і маєш на неї право.
              3. Нікому нічого я не "піхаю". _Правдиво_ пишу, що я це святом не вважаю. Але я звик вітати зі святами тих, хто їх святкує (наприклад, католиків з їхнім Різдвом), якщо звісно саме свято не викликає в мене повної відрази. Ще ніколи не думав, що то є прояв лицемірності, але... Як на мене, то таке трактування ліцемірності є дещо збоченим. Але, повторюся - кожен має право на свою точку зору. Сподіваюся, що ви, панове, щирі.

                82.12.09, 22:45

                Додам для тих, хто може читає це все... Що насправді я добрий ... Хотів написати, що я сподіваюся на доброту та щирість тих панів, що тут писали про мої злість та лицемірство, та от задумався - чи можу я в це щиро вірити?... М-да... Напевно, краще буде промовчати про це ...

                  92.12.09, 22:47

                  С праздником отсрочки цен на газ! ( гтс чья уже?)

                    Гість: Malef(banned)

                    102.12.09, 23:02Відповідь на 7 від Андрій Guard

                    Поздравить с праздником?
                    Поздравь. Только действительно поздравь, ты же "щирий". Но то что ты написал не поздравление. Это откровенное лицемерие.

                    Хочешь высказать критику этого всего так и пиши. Четко и ясно. А то прикрылся праздником.

                    А привычка она всегда свидетельствует о бездумном действии. А ты говоришь о рассуждениях каких-то. Поздравление по привычке на йух никому не нужно, тем более на этом блоге и ты это ясно понимаешь, но цель у тебя была не поздравить, а проявить язвительное остроумие.

                    Я не говорю о точке зрения, я говорю об инструменте, который использован чтоб её донести

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна