хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Тернопільські новини

Тернопільська міська рада просить міжнародні та всеукраїнські благодійні фонди допомогти у боротьбі з епідемією. Про це йдеться у сьогоднішньому повідомленні прес-служби міськради

 

Як повідомив заступник міського голови з питань економіки Петро Гринчишин, Тернопільська міська рада звернулась до міжнародних та всеукраїнських благодійних фондів із закликом надати посильну допомогу тернопільській громаді для запобігання поширенню епідемії грипу А/H1N1 /Каліфорнія/. Відповідний лист підписав сьогодні міський голова Роман Заставний.
«Сьогодні докладається максимум зусиль, щоб запобігти поширенню небезпечного захворювання і захистити людей, яких ще не торкнулася ця біда. Проте, щоб подолати епідемію, вкрай потрібна й Ваша допомога, - йдеться у зверненні. – Будемо вдячні за будь-яку підтримку: кошти, медикаменти, діагностичне та лікувальне обладнання та ін. – це все найнеобхідніше сьогодні для надання своєчасної допомоги хворим та попередження розповсюдження недуги».
У листі також зазначається, що для боротьби з епідемією у Тернополі мобілізовано увесь медичний персонал, інтенсивно працюють бригади швидкої допомоги, лікувальні заклади, відкрито гарячі телефонні лінії для надання відповідних консультацій. Адресатам надіслано контактні телефони міського управління охорони здоров’я та розрахунковий рахунок міської ради.
«В Україні існує близько тисячі благодійних фондів всеукраїнського та міжнародного рівня, – зауважив Петро Гринчишин. – Ми звернулися до частини з них, які вирізняються гуманітарним спрямуванням та зосереджують свою діяльність у сфері соціального захисту, охорони здоров’я тощо».
Нагадаємо, що сьогодні міський голова Тернополя Роман Заставний звернувся також до до кандидатів на посаду Президента України та голів політичних партій із проханням допомогти нашому місту у боротьбі із розповсюдженням грипу А/H1N1 /Каліфорнія/.
 

11

Коментарі

анонім

13.11.09, 17:50

Где же срач что калифорнийский грип это бред??? В Болгарии к стати тоже обьявили эпидемию поросянки. Хотите сказать что и у них под выборы??