Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Слава Ользі Харлан та Українській Державності




Що відбулося сьогодні - це те, що й мало відбутися. Я не хотіла тиснути руку цій спортсменці та діяла своїм серцем. Коли я почула про те, що мене хочуть зняти зі змагань, дискваліфікувати, дати мені чорну картку - звісно, це мене вбило. Вбило настільки, що я кричала від болю. Але потім я почала оживати, тому що ви. Ваші меседжі, сторіз, підтримка - підтримка кожного. А особливо підтримка від наших бійців, що нас захищають. Коли я чую це, що я мотивую їх, що цей вчинок їх замотивував - це неможливо передати. Дякую кожному з вас, кожному бійцю, що нас захищає.
2

Коментарі

128.07.23, 13:16

Свято Української Державності є подвиг Ольги Харлан!
Так цікаво стає жити у нашій любій Україні, бо кожен раз якась новація неадекватна. Для прикладу, сьогодні після "Урочистої хвилини пам'яті по загиблих в українсько-російській війні" на всіх каналах "Єдиного марафону" не було Гімну України — чому вони його скасували? День Української Державності так відзначають? Що деякі матюк перед початком виконання нашого гімну вирізали — то добре, бо додумалися відмовитись від такого огидного поєднання. Але відмовитись від Гімну України — то занадто. Хоча я тільки за, щоб коли змушені до рукопотискання з рошисстами спортсмени та інші українські носії державного статусу одночасно висловлювались про кораблик і персону перед собою такою фразою.

    228.07.23, 13:17

    Можливо, що Ользі Харлан варто було потиснути руку, щоб не бути дискваліфікованою за умовами змагань з фехтування, але сказати кууррві з рашки при тому посиланням піти за їх корабликом. Як і всі оті продажні міжнародні організації, що лягли під рашизоїдів, нехай туди йдуть. Наша Ольга Харлан виграла поєдинок і виграла бій за Україну! Вона воїстину Герой за свій вчинок во славу своєї Української Держави! Сподіваюся, що в подальшому й інші спортсмени з різних країн будуть так вітатися зі спортсменами з "нейтральним статусом": а йдіть на...
    Але як то кажуть: повернемось до наших баранів. Маю на увазі коханий мною "Єдиний марафон", які підсунули таку свиню Президенту України Володимиру Зеленського в його день ангела і ним же утвердженого державного свята. Не дуже вдалий подарунок від...

      328.07.23, 13:19

      Не дуже вдалий подарунок від "марафоністів", хоча в ОПУ до виробів зі свинини ставляться з прихильністю, особливо шашлички гарні полюбляють. Проте, хто старе пом'яне — тому око геть, а хто забуде — тому обидва.
      В день святий Хрещення Руси-України 1035 років тому Великим князем київським Володимиром Великим хочеться просто нагадати про притчу, коли Ісус Христос зустрів великий гурт біснуватих та вигнав всіх бісів з них у стадо свиней, що після того кинулось зі скелі у море й потонули. То я до того, що дуже і дуже хочеться, аби у цей величний святий день Хрещення Руси-України, що став одночасно і святом Української Державності, всі різні біси антиукраїнського змісту та суті як в наших ЗМІ, так і ВРУ, ОПУ, Уряді і всіх адміністраціях та інших державних структурах України, перейшли виключ

        428.07.23, 13:19

        То я до того, що дуже і дуже хочеться, аби у цей величний святий день Хрещення Руси-України, що став одночасно і святом Української Державності, всі різні біси антиукраїнського змісту та суті як в наших ЗМІ, так і ВРУ, ОПУ, Уряді і всіх адміністраціях та інших державних структурах України, перейшли виключно на русосвиней у рефії, а ті пізнали глибину Чорного моря і зустрілися з кораблем своїм навічно.
        Слава Українській Державності і слава Ользі Харлан, яка є героєм нашого часу. Хто хоче зрозуміти образ героїчної Жанни Д'арк — подивіться на Ольгу Харлан: честь моя є честю держави! Слава тим, хто справді на то заслуговує, в нашій славній Україні! А іншим — все інше. Будьмо, панове! Гей! Гей! Гей! Слава Україні! Героям слава!
        Богдан Гордасевич
        28 серпня 2023 р.
        м. Львів

          528.07.23, 13:21

          https://suspilne.media/538349-nikogo-ne-mozna-primusiti-do-miru-olga-harlan-vislovilasa-sodo-diskvalifikacii-z-cempionatu-svitu- z-fehtuvanna/
          "Нікого не можна примусити до миру". Ольга Харлан висловилася щодо дискваліфікації з чемпіонату світу з фехтування
          "Що відбулося сьогодні - це те, що й мало відбутися. Я не хотіла тиснути руку цій спортсменці та діяла своїм серцем. Коли я почула про те, що мене хочуть зняти зі змагань, дискваліфікувати, дати мені чорну картку - звісно, це мене вбило. Вбило настільки, що я кричала від болю. Але потім я почала оживати, тому що ви. Ваші месаджі, сторіз, підтримка - підтримка кожного. А особливо підтримка від наших бійців, що нас захищають. Коли я чую це, що я мотивую їх, що цей вчинок їх замотивував - це неможливо передати. Дякую кожному з вас..."

            629.07.23, 15:38

            О 12:00 сьогодні був гімн. А взагалі єдиний марафон краще не дивитися, там таке собі, на трієчку.

              712.09.23, 16:13Відповідь на 6 від Nech sa paci

              О 12:00 сьогодні був гімн. А взагалі єдиний марафон краще не дивитися, там таке собі, на трієчку.
              Заглядати можна скрізь, а ось вірити - обережно.