хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Записи анархіста 21 ст. від 16.07.19 р. Хто? Петро!

16 липня 2019 р.  (7527)
Записи анархіста 21 ст. від 16.07.19 р. 

Хто? Петро!



Переглядаю зміст поштової скриньки, де є агітаційна література, аж бачу світлину на одній листівці знайомої жіночки і не можу одразу пригадати, аж починаю вчитуватися і остовпів вражено, бо це наша пані начальниця ЛКП( колишній ЖЕК) хоче стати народним депутатом. Жіночка, скажу вам потужна, бо все життя проробила в цій комунальній сфері спочатку головним інженером, а потім і начальником. Врешті, подумав я, а хто, як не працівники комунальних служб є чи не найбільшими і найближчими «слугами народу»? Наш новий президент як то кажуть «встановив планку» на тому рівні, що відповідає його міркам, а значить всім начальникам комунальних підприємств і всіх контор ЖКГ пряма дорога до Верховної Ради України. 
Не подумайте, що це я жартую – зовсім ні. Все дуже і дуже серйозно. Треба до ВРУ побільше людей, які знають реальні проблеми і потреби в суспільстві, а то я слухаю пропагандиський ролик партії «За життя» і там як програмні засади йдуть відміна законів про мову, про освіту, про декомунізацію і все таке. Я запитав в коментах, що невже від цього життя покращає, як відмінити ці закони? Мені одразу прийшла «ответка»: - А хіба прийняття цих законів життя покращило? На що я розсміявся, бо людина настільки тупа, що не розуміє, як сама відповіла за мене, бо ж в тому і річ, що названі закони не стосуються рівня життя, бо вони його і не зачіпають. Вкотре проросійський електорат беруть на гасла замість масла, а вони з радістю ведуться і хрін з ними! Вже мають від саме цих вождів здеградований Донбас і переселенців орду з ОРДЛО до України, а хочеться ще більшого лиха? Ну хто вам стане на заваді, громадяни-виборці, окрім вас самих? Ніхто. Ще й назва партії «За життя» так нагадує гасло «покращення вже сьогодні». Голосуйте, люди, за життя й на прожиття різним рабіновичам і медведчукам. Ото будуть «слуги народу»! Власне тому я серйозно вважаю комунальних працівників більше потрібними людьми у ВРУ за оцих вічних борців за покращення життя трудящихся в межах своєї власної кишені.    
Дуже сумно мені, як прихильнику української націоналістичної ідеї, бачити нікчемність сучасних націоналістичних партій в України, де навіть об’єднавшись вони не набирають і 2 % голосів. Так старалися, так старалися, що від перенапруги й всралися. Не від страху, а все від злості. Звичайно, що я тому не радію, але маю надію, що прийдуть на політичну арену України інші патріотичні сили з більш чесною дією і сумлінням. І вже добре те, що «Національний корпус» не вказав однозначно в своїй назві якої саме національності він прихильник. На фоні наших псевдо-націоналістів як ніколи гарно постала перемога блазня Зеленського, що яскраво довело всьому Світу про відсутність в Україні антисемітизму, русофобії та переслідувань ЛГБТ-спільнот. Мусить же бути і від жида російськомовного і промосковського з шоу-бізнесу якась користь українцям, як тотемній нації чи титульній?.. З таким «націоналістами» в тому неможливо розібратися. Особисто я б хотів, щоб наш так званий середній клас в Україні з просто заможних людей перейшов у клас «українських буржуазних націоналістів», бо без того не буде нічого. І це єдина дорога до спільного добробуту в державі Україна, як я вважаю.
В продовження сказаного, я був просто заскочений і вражений рекламною компанією партії «Українська стратегія Гройсмана»,  де акцент зроблено на фікцію «соціальний прем’єр». Я ще б міг зрозуміти меседж типу «будівничого доріг» чи там «стабільного економічного зростання», що відбувалося якраз за рахунок зменшення соціальних виплат. Одних субсідій мільйони українців позбавив, а ціну на газ і комунальні тарифа добавив вище вже нікуди! Тому «соціальний прем’єр Гройсман» звучить майже як «про-кремлівський Порошенко». Ще один «друг і слуга народу» об’явився, твою дивізію. Брехун і зрадник той Гройсман, а я на нього покладав якраз великі сподівання щодо формування отого класу «українських буржуазних націоналістів» як і значного економічного зростання в Україні саме тому, що жид і мав би економікою крутити-вертіти, як Сорос на світових біржах бабло заробляв.  Не та порода, видно. Не Йосипа насіння, що у фараона в Єгипті став як Цофнат-Панеах. Прикро. Не везе Україні з тим, бо то Віктори якісь без «вікторій», а тепер Володі взагалі паскудні все: як не Хуйло – так або Гройсман, або Зеленський. Тьху! 
Тоді хто? Ясно, що хто – це Петро! Камінь відкинутий наріжним стане!

Богдан Гордасевич
м. Львів-Рясне    

5

Коментарі

118.07.19, 22:23

Фраза "За життя" нагадує "Ле хаїм".

Націоналісти частково упороті, частково фальшиві. Потрібні націонали — м'якші за ідеологією, не такі яскраві, але мудріші. Гуманітарні питання (мови, ЛГБТ, назви вулиць) можна закрити на кілька десятиліть мудрим компромісом за пару тижнів. Залишається економіка, порядок (керованість), справедливість і безпека (війна). Для економіки — технократи, часткова лібералізація для паростків бізнесу, ремонт основних доріг. Для порядку і справедливості — фахівці юристи, високі зарплати і вимоги силовикам, кілька показових посадок, розумна соціальна політика. Для безпеки — не красти на оборонці, офіційний ультиматум Путіну: "хочеш миру й добра — заморожуй і паркан 5 метрів або звалюй звідти, якщо ні — ти точно х-ло, всі свідки".

    219.07.19, 13:51Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Цікаво. Я працюю в парадигмі анархізму, що межує з економікою крайнього лібералізму, де подібні установки є "тоталітарною благодаттю"

      319.07.19, 13:55Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Гадаю, зараз потрібна скоріше "сильнувата рука". Щоб навести порядок і прискорити прийняття рішень у кризові моменти. Але при цьому не скотитися в авторитаризм або тоталітаризм.

        419.07.19, 17:47Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Пізно. Цей момент втрачено за Ющенка, як і Янукович добив остаточно. Одна людина не потягне і з хунтою проблеми будуть, тому децентралізація і лебералізаці економічна можуть щось зробити. Якщо встигнуть, бо з таким сусідом бавитись у лібералізм проблемно.

          519.07.19, 18:05Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Потрібно десь лібералізувати, а десь централізувати.

            622.07.19, 18:27Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Потрібно десь лібералізувати, а десь централізувати.
            Головне не переплутати: дітям - морозиво, а жінці - квіти.

              722.07.19, 19:27Відповідь на 6 від Богдан Бо

              Дітям — морозиво, а жінки — квіти і морозиво.

                822.07.19, 19:27Відповідь на 6 від Богдан Бо

                * а жінЦІ