хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Західноукраїнська Народна Республіка відзначає 100-річчя

На Львівщині створили серію плакатів з видатними постатями ЗУНРу
субота27ОЛДА.

У межах заходу присутнім представили проект-переможець конкурсу для громадських організацій у межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

«Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації організовував конкурс для громадських організацій і саме ГО «Граніт» стала переможцем цього конкурсу. Тож сьогодні вам презентують перші результати цього проекту», - повідомила начальник відділу комунікацій з громадськістю департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Христина Швец.  

«Ці плакати – це не є повна серія. Це 6 плакатів із десяти готових. Ми плануємо намалювати ще двох персонажів. Проект стосується не лише плакатів, але й ми розробляємо настільну гру, яку як освітній елемент закуповує облдержадміністрація. Нам активно допомагає відділ молодіжної політики Львівської ОДА», - зазначив голова громадської організації «Граніт» Андрій Мочурад

Серед постатей – Євген Петрушевич, Дмитро Вітовський, Мирон Тарнавський, Юліан Головінський, Петро Франко, Іван Боберський.

Зазначимо, що зустріч з громадськістю до 100-річчя утворення ЗУНР відбувається за ініціативи департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації

https://galinfo.com.ua/news/na_lvivshchyni_stvoryly_seriyu_plakativ_z_vydatnymy_postatyamy_zunru_299005.html


1

Коментарі

12.11.18, 20:40

Поздоровляю УСІХ українців зі знаменитою датою. Події історичної доби 100-річної давнини дають надію на щасливе майбутнє народу України. Але - колаборантів Іспанії сьогодні судять і їм загрожує до 25 років за їх "РЕФЕРЕНДУМ". Наші ж колаборанти Одещини, Донеччини, Луганщини, Запорожчини, Дніпровщини, як Мер Слов`янська Неля Штепа наприклад(і таких прикладів не злічити) гуляє на свободі! Оце така дієвість нашої Генеральної Прокуратури і Суду по захисту України? То може нам запросити Іспанських Прокурорів і Суддів???