хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Таки да!

Українці вважають найбільшою проблемою держави корупцію - опитуванняУкраїнці вважають найбільшою проблемою держави корупцію - опитування

КИЇВ. 24 жовтня. УНН.На думку українців, найбільшою проблемою, що заважає розвитку нашої країни, є корупція – це зазначили 79% населення. Про такі результати соціологічного опитування повідомила прес-служба Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передає УНН.

"На думку українців, найбільшою проблемою, що заважає розвитку нашої країни, є корупція – це зазначили 79% населення. Причому війна на Донбасі зібрала менше голосів (55%). Ще серед головних причин були названі олігархічне засилля в економіці (32%) та відсутність професіоналів у владі (30%)", - йдеться у повідомленні організації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі прізвища осіб, причетних до розкрадання 20 млн доларів "Ощадбанку"

Довідка УНН. Загальнонаціональне опитування населення проведено Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно із Київським міжнародним інститутом соціології 16–28 серпня 2018 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Всього опитано 2041 респондент віком від 17 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%. Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% для показників, близьких до 25 або 75%, 2,0% для показників, близьких до 12 або 88%, 1,4% для показників, близьких до 5 або 95%, 0,7% для показників, близьких до 1 або 99%.

Нагадаємо, за словами генпрокурора Юрія Луценка, лічильник корупціонерів в Україні на сьогодні сягнув показника у 7 тисяч 810 осіб.

Водночас в Держдепі США зазначили, що Україні все ще залишається багато роботи у сфері реформ, зокрема - у сфері протидії корупції.

1

Коментарі

12.11.18, 20:46

Корупція - біда для України. Завдяки корупції колаборанти (як Неля Штепа і сотні тисяч інших), що кричали "Путін- пріді" і призвели до війни гуляють на волі, А в Іспанії колаборантів судять і їм загрожує до 25 років тюрми за проведення незаконного "референдуму", бо там Президент, Суди і Прокуратура захищають Конституційний Лад.