Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

У Тернополі відбувся показ стрічки "Крим, як це було"


Напередодні у Тернополі відбувся показ документального фільму "Крим, як це було". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Демонстрація картини "Крим, як це було" відбулася у Тернопільському Палаці Кіно. Стрічка розповідає про військовиків, які не зрадили армійській присязі на вірність українському народу під час захоплення Криму. Зараз вони несуть службу на материковій Україні, й у фільмі діляться своїми роздумами, як відбувалася окупація півострова Росією.

У Тернополі організували показ фільму "Крим, як це було"  Молодіжний Націоналістичний Конгрес та Тернопільська Кінокомісія.

Так, один із співорганізаторів демонстрації стрічки в нашому місті Василь Панькевич в промові наголосив, що "Крим, як це було" один із небагатьох фільмів, який розказує про події 4-річної давнини, такими якими вони були, без стоп-кадрів та повторних дублів. У ньому ще раз підкреслюється сила духу та незламність українських військових, які й досі продовжують боротьбу проти агресора. І тому, на його думку, є важливо, щоб кожна молода людина усвідомлювала свою відповідальність за майбутнє нашої країни. Адже Крим - це однозначно Україна, але коли саме він повернеться до України, залежить від того, як українці будуть протидіяти ворогу сьогодні на всіх фронтах гібридної війни.

Зняв фільм "Крим, як це було" режисер Костянтин Кляцкін, відомий за телестрічкою із циклу "Зима, що нас змінила" - "Самооборона", що він сфільмував у співавторстві з Марію Пономарьовою. 

Крім того, над стрічкою працювали оператор Володимир Усик, режисер монтажу та звукорежисер Павло Липа, композитор Роман Вишневський, продюсер Олександра Братищенко, виконавчий продюсер Сергій Малярчук.

Випустили в український прокат фільм 2016 року Творче об'єднання "Вавилон'13" за підтримки Держкіно.

Картина "Крим, як це було" перемогла на Рівненському міжнародному фестивалі "Dreams city" в номінації повнометражний документальний фільм. 

Також покази стрічки відбулися в Польщі, Ізраїлі, Бельгії, Німеччині, Іспанії, Литві, Канаді та Португалії. 

У даний час фільм "Крим, як це було" є у відкритому доступі, його можна подивитися онлайн. Зараз стрічку переглянули понад два мільйони глядачів. Перше місце переглядів посіла Україна, друге місце - Росія, третє - США. Отож, кожен охочий може переглянути цей фільм в Інтернеті та висловити свою думку.

2

Коментарі