хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Це наша історія!

68 років тому, 5 березня 1950 року у підпільній штаб-квартирі в с. Білогорща біля Львова під час бою із загоном радянських спецслужб загинув Головнокомандувач УПА Генерал-полковник Роман Шухевич. До спецоперації задіяли 1500 співробітників МГБ.

Наразі ворог, зовнішній та внутрішній, продовжує докладати всіх зусиль, щоб очорнити його пам'ять і справи, але все одно паросток істини пробивається крізь океани брехні. Навіть за стільки років, навіть маючи повний і тотальний контроль над людським мисленням, окупанти так і не змогли перемогти нашу Національну Ідею. Боротьба триває навіть через майже сім десятиліть.

Сучасні націоналісти продовжують ту ж війну, що колись вели бійці УПА. Сьогодні ситуація в країні не є дуже сприятливою для нашого руху, але це не означає, що ми маємо відступити і плакати про своє безсилля. Боротьба - це подолання тих перешкод, що роблять задумане неможливим і нереальним. Пам'ятайте це завжди і згадуйте кожен раз, коли чуєте "все безнадійно, нічого змінити не вийде". Починайте з малого, і ви скоро прийдете до можливості творити великі справи. А якщо вам буде важко, то згадайте Генерала Чупринку - людину, яка перемогла навіть за порогом смерті, навіть після, здавалося б, остаточної поразки.

Прес-служба Добровольчого Руху ОУН

Світлина від Миколи Коханівського.
0

Коментарі