хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Тернопільські студенти продавали дівчат у сексуальне рабство



Тернопільські правоохоронці затримали злочинців, які продавали за кордон дівчат у сексуальне рабство. Далі детальніше розповість "Тернопіль".

Так, тернопільські студенти одного вишу міста, а зокрема 19-річний хлопець та 21-річна дівчина, влаштували собі "вигідний" бізнес. Вони поширювали у Всесвітній мережі оголошення, що в Туреччину та Об'єднані Арабські Емірати потрібні приємної зовнішності дівчата до 25 років.

Кандидатки мали надіслати їм на пошту свої світлини та копію паспорта. Якщо фото та паспорт співпадали з оригіналом, "роботодавці" розпитували про їхні матеріальні проблеми, а згодом розповідали і про роботу. Адже "робота" була під егідою - надавання інтимних послуг. 

Проходили дівчата, які були у скрутних матеріальних умовах. Наприклад, матері-одиначки та на руках, у яких є хворі батьки. Тоді "бізнесмени" розповідали про суть роботи, обіцяючи від $3 до $6 тисяч на місяць.

Якщо кандидатки погоджувалися з умовами праці, тоді "підприємці" готували документи на виїзд: виготовлення паспортів, віз, купівлю авіаквитків, а також брали на себе всі фінансові витрати. Загалом на одну людину витрачалося майже $4 тисяч. Згодом стало відомо, що ці кошти повертали іноземні "замовники".

Крім того, "бізнесмени" постійно контактували з вищим "начальством". Вони надсилали фотографії претенденок, і ті самі вирішували, куди дівчина їдитеме - чи в Дубаї, чи в Туреччину.

На цьому сумнівному "бізнесі" студенти наживалися від $500, якщо претендентка їде в Стамбул, і до $2 000, якщо кандидатка прямує в Дубаї.

Треба повідомити читачам, що українська повія заробляє майже $12 000. Половину забирає господар, а половину видає як платню.  

Зараз на "гачок" студентів потрапили дві дівчини, одна зі Львова, а інша - з Тернополя. Однак, дівчата побоялися летіти за кордон і повідомили правоохоронцям.

15 лютого дівчата мали вилітати літаком із аеродрому "Бориспіль", але їх не пустили працівники департаменту боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, тернопільські оперативники та представники державної прикордонної служби України.

І на додаток, у Тернополі поліціянти провели санкціональні обшуки у помешканнях "роботодавців". У них вилучили стільникові телефони, в яких була наявна переписка щодо вербування, комп'ютерну техніку, записники, флешки, копії паспортів завербованих дівчат, гроші, які студенти отримали від незаконного заробітку. 

Стало відомо, що группа встигла відправити за кордон 5 дівчат, і це тільки попередня інформація.

Слід наголосити, що за студентами вже з жовтня 2017 року слідкували тернопільські працівники відділу боротьби із злочинами, що пов’язані з торгівлею людьми. 

Тепер зловмисникам світить строк до 12 років із конфіскацією майна, згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також вирішується питання про оголошення їм підозри за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини та обрання міри запобіжного заходу).

5

Коментарі

116.02.18, 22:29

девчата сами хотели ..
а вы их , обломали ..
ну что за люди

можна подумати що вони ні сном, ні духом не відали куди їх запрошують.

    216.02.18, 22:47


    силою випирають тих - хто не хоче покидати неньку Україну,
    і не пускають тих хто хоче злиняти.
    Де права людини?

      анонім

      317.02.18, 05:18

      Можно подумать они вообще не понимали о чем идет речь при таких зарплатах и сразу отказывались.