хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

"Ігри героїв" у Тернополі


10 лютого 2018 року в ТРЦ "Подоляни" в рамках проекту "Ігри Героїв" відбулися Всеукраїнські аматорські змагання з кросфіту.

У цих змаганнях брали участь 15 спортсменів із інвалідністю та ветерани АТО, які продемонстрували незламний дух воїнів. 

До Тернополя з'їхалися інваліди та ветерани АТО з Дніпра, Херсона, Харкова, Києва, Львова, щоб поборотися за звання найсильнішого. Треба сказати, що багато учасників "Ігрів Героїв"виконували гімнастичні вправи на кільцях, з гантелями, штангами, гирями, лазили по канату, сидячи на інвалідних візках та маючи протези на ногах.

У змаганнях брав участь і наш земляк Святослав Олійник, що мешкає в Тернополі. Він понад 5 років рухається на візку через робочу травму. Але каже, що почувається добре, займається спортом і готувався до цих змагань. Адже для спортсмена "Ігри героїв" є тим, щоб показати іншим, що життя після травми не закінчується.

Також на "Ігри героїв" завітав львів'янин Павло Козак, який давно займається спортом і який став одним лідером змагань. Крім того, приїхав ще один учасник змагань зі Львова - 25-річний Роман Гуменюк, для якого це вже четверті "Ігри". Він поділився, що щоденно тренується, щоб боротися зі своїми страхами, рости й фізично, й духовно, й ставати найкращим.

Потрібно зазначити, що у Тернополі в змаганнях "Ігри героїв" брали участь 80%  ветеранів АТО, які отримали важкі поранення у боях. 


Також під час змагань не забули і про полеглих воїнів у боях з російськими агресорами, що віддали власне життя заради миру і незалежності України. Пам'ять про них учасники і глядачі "Ігор героїв" вшанували хвилиною мовчання.

Організатор змагань Андрій Гуменний відзначив, що проект "Ігри Героїв" об’єднує навколо себе людей, які не погоджуються з розумінням "з обмеженими можливостями" і  показують усьому світові, що люди з інвалідністю можуть провадити активне життя. 

Так, учасники змагань проекту власним прикладом довели, що всупереч несприятливим обставинам, можна і треба демонструвати сильний дух українського солдата.

Про це повідомляє "Тернопіль".

8

Коментарі

Гість: Nahibator

111.02.18, 15:54

Слава Україні!

    215.02.18, 10:48Відповідь на 1 від Гість: Nahibator

    Слава Україні!
    Героям Слава!