хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Заява голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева

ЗАЯВА ГОЛОВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВАЛЕРІЯ АСАДЧЕВА З ПРИВОДУ ВИСТУПУ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УКРАЇНИ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО НА СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ 6 ЛЮТОГО 2009 РОКУ

6 лютого 2009 року мала відбутися селекторна нарада Прем’єр-міністра України Юлії ТИМОШЕНКО з керівниками облдержадміністрацій, представниками АПК та споживчого ринку, де планувалося розглянути та розв’язати невідкладні питання підготовки підприємств аграрного сектору до весняно-польових робіт. Більшість областей представляли заступники голів облдержадміністрацій. Втім, Прем’єр-міністр припинила нараду, звинувативши Президента України Віктора ЮЩЕНКА у тому, що він нібито не допускає до подібних заходів голів адміністрацій.

Подібні закиди абсолютно не відповідають дійсності. Я особисто, як голова Полтавської обласної державної адміністрації, заявляю, що не отримував від Президента України вказівок щодо ігнорування цього або будь-яких заходів за участі Прем’єр-міністра України Ю.ТИМОШЕНКО.

Подібні висловлювання у бік Президента України абсолютно необґрунтовані та некоректні. Відтак етика поведінки державного службовця вимагає публічного вибачення за безпідставні звинувачення.

Переконаний, що подібні висловлювання високопосадовців не йдуть на користь загальнодержавним справам. Нині необхідно спільними зусиллями знаходити шляхи вирішення проблем.

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ

Джерело: http://i-dept.com/poltava/main/news2/detail/1853.htm
15

Коментарі

анонім

17.02.09, 14:00

всем отжато-поипатсо!рас-два, рас-два!

    27.02.09, 14:17

    бля кукальный тиатр-и калачовай да задницы заявления головы облпохерадмЫнисрацией-типа гласнЫсть в ..... карочи у нас в стране.