хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Як впроваджується медична реформа на Тернопільщині


Як стало відомо, Президент України Петро Порошенко підписав указ, що Тернопільська область у 2018 році на розвиток медичної реформи отримає 178 мільйонів гривень.

Так, з початку нового року на Тернопільщині, як і у всій Україні, впроваджується медична реформа. Українці вже усвідомили, що медична реформа має наблизити нашу країну до срахової медицини європейського штибу. Тому що страховка буде покривати лікування кожного громадянина. Перехід на страхову медицину відбуватиметься впродовж трьох років. 

Першим же етапом стане зміна фінансування первинного медичного обслуговування, за якої пацієнт вибирає сімейного лікаря і укладає з ним угоду. В цій угоді є список медичних послуг, які оплачує держава. Гроші за послуги будуть перераховуватися через національне агентство медичного страхування. Це агентство буде технічним оператором,  діяльність якого може контролювати держава та громадськість. 

Крім того, кожен українець має право вибрати сімейного лікаря без територіальної прив’язки - на свій смак і подобу.

Про це заявив начальник управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Богайчук в телепрограмі "Тема дня" на каналі ТТБ.


Повідомляє "Тернопіль":

https://ternopil.eu/ua/fullnews/235770


1

Коментарі

116.01.18, 19:20

ЖАХ, ЖАХ, ЖАХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

    Гість: Svitlana-Lana

    226.01.18, 15:16

    Реформу потрібно починати з підвищення заробітної плати лікарям.
    Це не реформа - це ГЕНОЦИД українського народу.