хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Таки да!

Українці не довіряють Порошенку: 74% громадян негативно ставляться до президента
Вчора 10:12
Рейтинги Тимошенко та Порошенка – дуже низькі.

74% українців неприхильно ставляться до Петра Порошенка – про це, посилаючись на результати опитування аналітичного центру США International Republic Institute, повідомляє"Радіо Свобода".

"Про прихильність до президента України заявили 15% опитаних, неприхильно до нього ставляться 74%. Таку ж оцінку отримав прем’єр Володимир Гройсман", – йдеться в повідомленні.

При цьому зауважується: до, як вважається, головного конкурента Порошенка на майбутніх президентських виборах Юлії Тимошенко позитивно ставляться 20% громадян, тоді, як негативно – 69%

1

Коментарі

Гість: DankoHonta

12.12.17, 10:03

Порошенко – це гарант продовження війни, гарант корупції, гарант підвищення тарифів, гарант інфляції, знищення банківської системи і розграбування всіх останніх ресурсів, які ще в на залишилися! Цього «ХАРАНТА» на виборах треба винести з його кабінету і припинити існування цієї наскрізь корумпованої системи!
Україні більше не потрібні президенти зі своїми кумами, свитою, і на троні. Досить. Віче, парламент, адекватне управління країною за допомогою адекватних людей. Вже чверть століття Україна переходить з рук в руки різних кланів. Зрозумійте, дістало.