хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

І, ще про законопроекти №7163 та № 7164

Заява фракції «Самопоміч»: КОЛЕГИ, ЗУПИНІТЬСЯ!
05.10.2017sm1a7785

Закликаємо депутатів не голосувати за так звані «реінтеграційні» закони Президента. Ці закони не дають того, що мали б дати – не захищають солдатів, не допомагають людям та нищать українську державність. Це капітуляція та руйнація суверенітету України.

Будь-який статус для окупованих Росією територій Донеччини, Луганщини та Криму, окрім статусу «окуповані території», – є розвалом держави. Ми не маємо права легалізувати окупантів та вибрати серед них мерів та депутатів.

Будь-яка згадка мінських домовленостей в законах України, або посилання на міжнародні документи, які їх легалізують – це ратифікація капітуляції та знищення армії. Люди не пробачать вам включення московського сценарію знищення України у наше законодавство. Ми вже мали аналогічний досвід з Чорноморським флотом у Криму – згадайте наслідки цього рішення. Згадайте про «Крим – наш!», про який навіть не має згадки в «реінтеграційних» законопроектах.

Визнання окупації без зазначення дати початку – це звільнення Росії від відповідальності руками українського парламенту. Це тягар відновлення та відшкодування окупованих територій наступними поколіннями. Це загроза для солдатів опинитися під судом за законами мирного часу.

А під прикриттям фіктивного визнання окупації, Президент знімає з себе відповідальність за війну та її наслідки, проте знову ж таки – руками парламенту – хоче отримати собі ексклюзив на торгівлю з окупованими територіями.

Шановні народні депутати, закликаємо вас не підтримувати ці законопроекти!

1

Коментарі