хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Це про той самий законопроект

Оксана Сироїд: «Аби захистити своїх людей, армію і державу, потрібні справжні рішення, а не симулякри»
05.10.2017syroid

Віце-спікер парламенту Оксана Сироїд переконана, що президентський законопроект щодо реінтеграції Донбасу — це повторення помилок дозволу на розміщення Чорноморського флоту на території Криму та Будапештського меморандуму.

«Тоді нам так само, як і зараз, з пафосом із парламентської трибуни розказували про перемоги. Проте всі знають насправді, якими фатальними виявились для нас ці рішення. Невже історія нас нічому не вчить?

Невже ви не розумієте, що впроваджуючи будь-які російські сценарії, ви не обдурюєте Путіна, ви обдурюєте себе і своїх людей? Невже ви не розумієте, що поки національний інтерес не стане пріоритетом, нас ніхто поважати не буде? І невже ви не розумієте, що для того, аби захистити своїх людей, свою армію і свою державу, потрібні справжні рішення, а не симулякри?» – звернулася вона до народних депутатів у залі парламенту.

За словами віце-спікера, у законопроекті, який презентував Голова РНБО, немає правдивості:
«Тут багато говорилось про захист прав людини. Але у законопроекті — лише голі декларації і посилання на підзаконні акти. Як ці люди будуть захищені?

Як і декларація про визнання Росії окупантом без визначення дат окупації — це порожнє слово, воно не має жодних юридичних наслідків. Тільки визначення дати окупації покладе на Росію обов’язок сплатити за всі руйнування і порушення прав людини. Так само ми не можемо роз’єднувати політику стосовно Криму і Донбасу, бо інакше ми відмовляємось від Криму».

Підсумовуючи, Оксана Сироїд наголосила, що тільки правдиві рішення врятують Україну: «Нас будуть тільки тоді поважати, коли ми будемо поважати себе самі. І коли ми будемо приймати рішення, які є в наших національних інтересах».

1

Коментарі