хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Законопроект №7163

      

      На сайті Верховної Ради України з'явився президентський законопроект №7163, приурочений питанню забезпечення суверенітету над окупованими територіями Донбасу під назвою «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях». Цим Законом Верховна Рада України, відповідно до пункту 9 частини першої статті 85 Конституції України, схвалює рішення Президента України про використання Збройних Сил України та інших військових формувань, що приймається відповідно до пункту 19 частини першої статті 106 Конституції України, для стримування і відсічі російській збройній агресії в Донецькій та Луганській областях і забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях.

1

Коментарі

16.10.17, 12:27

Можна частково погоджуватися з деякими тезами, але з другим рядком категорично не погоджуюсь.

Якщо зараз просто тупо прибрати всі армійські підрозділи з Донбасу, то з того боку бойовики посунуть сюди. Принаймні, до адміністративних кордонів цих двох нещасних областей. Це ж очевидно.

    26.10.17, 22:55

    Для когось це борці за звільнення від поневолення єдиноправильно вічнорусського Донбасу американськими прихвоснями-бендерівцями-хохлами. А для мене це бойовики.

    Сепаратистами зазвичай називають тих, хто хоче незалежності. Ці ж хлопці хочуть зміни однієї залежності на іншу. Для цього їм було видано іншою державою багато зброї та живої сили. Цього достатньо, аби констатувати агресію на Донбасі (з Кримом і так ясно).

      36.10.17, 23:44

      Чому росіяни досі не пішли далі — не знаю. Тут можна лише гадати. Мабуть, окупація всієї України їм би зараз дорого коштувала. І Америка була проти, і мільйони ворогів були б у тилу, і сотні тисяч жертв із обох боків були б, і по грошах дорого. Але бачу, що вони готуються.

        47.10.17, 00:21

        Треба менше слухати Фаріон і ще пару таких самих.

          57.10.17, 00:29

          http://gordonua.com/publications/ponomarev-est-sluhi-chto-medvedev-zhena-putina-209521.html

          Мені здається, тут правдоподібно викладено:

          Путин согласился с тем предложением, которое ему принес, по всей вероятности, Сергей Иванов. Стрелков, он же Гиркин, – это коммуникатор группы вокруг газеты "Завтра", который в интересах Малофеева и своей сверхидеи восстановления Российской Империи сыграл действительно ключевую роль в разжигании конфликта...

            67.10.17, 00:30

            Там вище теж є. І про Крим.

              77.10.17, 10:54

              Це ж вона переважно на Донбас бочку котила. Олена Степова (блогерка-письменниця з Луганщини) навіть вважає, що це на ній — кров убієнних у війні.

                87.10.17, 11:55

                Так ЧФ же ніхто ще не чіпав одразу після Майдану. Перші серйозні заклики почалися вже на початку березня 2014 — після того, як росіяни окупували Крим. А денонсувала Харківські угоди Росія 31 березня 2014 року.

                  97.10.17, 11:57

                  Він утік, бо мав якогось персонального ворога в ФСБ. Убили його явно за це в першу чергу, хоча у Кремлі мають радіти.

                    107.10.17, 12:00

                    а для чего это нужно Кремлю?!
                    Для того, аби в нас було менше боєприпасів для війни з ними.

                    Хоча я там не був і не можу стверджувати, що це зробили росіяни.

                    Прочитайте те інтерв'ю повністю. Досить цікаве. Або гляньте відео на ютюбі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна