Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Добра традиція одеситів

Концерт російського виконавця Басти в Одесі зірвався
Оля Гузенко 19 червня 2017, 01:34

Концерт російського виконавця Басти в Одесі зірвався

Російський репер Баста, який повинен був виступити на одеській сцені в клубі «Ібіца», скасував свій концерт. Про це повідомили в адміністрації закладу. ЗМІ пишуть, що справа - в його проросійських поглядах, які не подобаються місцевим патріотам.

Новину повідомляє «Преса України».

Адміністрація клубу не пояснила, чому виступ артиста, намічений на 18 червня, скасувався. Однак за даними джерела агентства «Інтерфакс» в правоохоронних органах, причина пов'язана з позицією групи активістів, які останнім часом блокують проведення в Одесі концертів артистів, активно підтримують дії Росії в Криму, які в'їжджали на півострів з Росії і т.д.

Щодо виступу Басти в Одесі лідер активістів - екс-глава Одеськоїго"Правого сектора" Сергій Стерненко на своїй сторінці в Facebook написав: "Давайте привітаємо СБУ і прикордонну службу, які впустили в Україну Василя Вакуленко, відомого як "Баста". І він уже вчора , 17.06, встиг виступити в Києві. Незважаючи на, як мінімум, три незаконних перетини кордону при в'їзді в окупований Крим".

В.Вакуленко - російський музикант, телерадіоведучий, актор. Відомий під творчими псевдонімами і проектами Баста, Ноггано і ін. 

Нагадаємо, активісти зірвали в Одесі кілька концертів, а ще ряд артистів віддали перевагу скасувати свої виступи через погрози

2

Коментарі