Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про звільнення окупованих територій

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов вважає, що в Україні потрібно завершити антитерористичну операцію і перейти до нового формату захисту країни від гібридної війни, яку веде проти нас РФ.



О. Турчинов: Подальше звільнення окупованих територій у межах формату АТО - неможливе
2

Коментарі

118.06.17, 14:00

Що характерно: адже секретар РНБОУ не сказав нічого конкретного, а багато хто чомусь різко сполошилися.

Досить очевидна думка, що АТО, яку кандидат у Президенти обіцяв завершити за годинник, себе вичерпала, може означати, що пора ввести воєнний стан у окремих районах Луганської та Донецької областей. І тільки в них, що ніяк не вплине на повзучу підготовку до виборів і їх проведення!
Зате зніме кричущу юридичну проблему про застосування збройних сил всередині країни без оголошення війни. І остаточно, вже офіційно поховає безплідний «минск», відкриваючи тим самим дорогу до нових форматів. І заодно створить переконливий привід для введення візового режиму з Росією.

Все це в цілому означає істотний дрейф Президента Порошенко вправо - якщо не на ділі, то на словах. І в цьому явно проглядаєтьс

    218.06.17, 14:00Відповідь на 1 від Gogilo

    стратегічний задум Ігоря Гриніва, президентського політтехнолога, перед прийдешньою битвою за «другий термін»: зліпити з тато образ діяльного патріота, що настільки успішно спрацювало на перших виборах. Причому, це суто зовнішньополітична патріотичність, де Порошенко відчуває себе найбільш впевнено ..................................... ....... Кочетков