хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

На Садовому і його "Самопомочі" вже "шапка горить"

Прокуратура звинуватила чиновників львівської мерії у збитках на 40 млн



Прокуратура Львівської області зареєструвала кримінальне провадження за фактом неналежного виконання службових обовязків чиновниками Львівської міськради та управління комунальної власності департаменту економічної політики Львівської міськради. Через це громада Львова зазнала збитків на 40 млн грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За версією прокуратури, у 2007 р. Львівська міськрада, не маючи повноважень, прийняла рішення, на підставі якого уклала договір купівлі-продажу права оренди земельних ділянок та обєкту комунальної власності по вул. І. Федорова, 23, 28 у м. Львові. За умовами договору ТОВ «Українські інвестиційні системи» сплатило місту 19 млн грн. Проте пізніше рішення Львівської міської ради були скасовані судом.

Як наслідок, ТОВ «Українські інвестиційні системи» звернулось до господарського суду м. Києва з позовом до Львівської міськради, Управління комунальної власності департаменту економічної політики ЛМР та Львівської облдержадміністрації про визнання недійсними вказаних договорів та вимогою стягнення відшкодування. Рішенням суду, яке набрало законної сили, призначено стягнути з Львівської міськради 59,8 млн грн. Також Львівська міська рада та Управління комунальної власності департаменту економічної політики ЛМР має сплатити на користь вказаного товариства ще 12 млн грн.

27 жовтня 2016 між Львівською міською радою та ТОВ «Українські інвестиційні системи» укладено мирову угоду та сплачено товариству 59,7 млн грн.

Через це, стверджують у прокуратурі, посадові особи Львівської міської ради, уклавши згадані договори, завдали громаді Львова збитків на суму понад 40 млн грн.

До слова, у мировій угоді зазначено, що Львівська міська рада зобов’язується викупити у вказаного товариства обєкт незавершеного будівництва на вул.Федорова, 23, 28 за 36 млн грн.

На даний час триває досудове розслідування.

 Ольга Гринько
http://zaxid.net/news/showNews.do?prokuratura_zvinuvatila_chinovnikiv_lvivskoyi_meriyi_u_nanesenni_mistu_zbitkiv_na_40_mln&objectId=1421881

Богдан Гордасевич
Діяльність у бездіяльності комунальних служб стосовно вивезення сміття зі Львова, як і повне ігнорування вирішення цього питання з боку голови м. Львова Андрія Садового і очолюваної ним партії ВО "Самопоміч" на всіх рівнях, зокрема показової дії з саботажу фракції "Самопомочі" у Червонограді, говорить, що п. Садовий намагається створити собі імідж "політично переслідуваного патріота", якого цькує теперішня влада, щоб прикрити цим реальні корупційні злочини. Не даремно Березюк так розривається з трибуни ВРУ щодо корупції в Україні: злодій завжди перший починає кричати: - Ловіть злодія! - чим відволікає увагу від себе. Заступник  Садового по комунгосподарству був схоплений на хабарі, що вже мало б спричинити про заяву на звільнення зі займаної посади Садового  і голови міста, і голови партії, що так "оголтело" бореться з корупцією в Україні, а воно в сміття зарилося і неначе сказилося й гарчить звідти про "політичні переслідування"


2

Коментарі