хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

День кримськотатарського спротиву російській окупації

     

        Сьогодні, 26 лютого, в Україні відзначають День кримськотатарського спротиву російській окупації.

      У Києві пройде Марш солідарності з кримськотатарським народом, українцями і представниками інших національностей, що проживають у тимчасово окупованому Росією Криму. Захід організовано Меджлісом кримськотатарського народу, Кримськотатарським ресурсним центром та низкою громадських організацій.

      Президент України П. Порошенко згадав у виступі, як три роки тому кримчани вийшли на марш за добу до анексії півострова Росією.

        У Києві розпочав роботу міжнародний форум «Крим в умовах окупації: наслідки для України і світу», організатором якого є Міністерство інформаційної політики України.

      Міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш заявив про створення єдиного     майданчика для вирішення питань щодо Криму.

  Кримськотатарський батальйон стане підрозділом у складі морської піхоти, – про це заявив М. Джемілєв. 

     Шок від окупації Криму Росією допоміг українському суспільству переосмислити внесок кримських татар в спільну Україну. Про це заявив посол Канади в Україні Роман Ващук в ході міжнародного форуму "Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу".

1

Коментарі